Yardım Fifine veya kaliteli mikrofon önerisi

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
483
Bütçe
3000
merhabalar garanti bankasında 2000bonusum var bununla mikrofon almak istiyorum geçenlerde sheinden stand aldım mikrofon standsız olsada sorun olmaz. Bu arada puan 2k diye illa 2k lık ürün istemiyorum 3k olabilir mesela 2k düşse 1k ya falan gelir oluyormu öyle bilmiyorum. oluyorsa Süper olur.

dün hyperx broadcast mikrofonunu sipariş etim, dilerseniz youtube üzerinden test videolarını inceleyebilirsiniz, fifine bildiğim kadarıyla genel olarak güzel kaliteli ürünler yapıyor bütçeniz çerçevesinde alınabilir.

Bir kere alayım bir daha başkasının yüzüne bakmayayım diyorsanız fifine am8 veya pd200x bakabilirsiniz arkadaşlara oyundakilere sesim iyi gitsin gerisi önemsiz diyorsanız havit gk60 pro fazlasıyla işinizi görür

dün hyperx broadcast mikrofonunu sipariş etim, dilerseniz youtube üzerinden test videolarını inceleyebilirsiniz, fifine bildiğim kadarıyla genel olarak güzel kaliteli ürünler yapıyor bütçeniz çerçevesinde alınabilir.
biliyorum da fifinede baya bir model var hangisi iyidir acqba benim bütçeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir kere alayım bir daha başkasının yüzüne bakmayayım diyorsanız fifine am8 veya pd200x bakabilirsiniz arkadaşlara oyundakilere sesim iyi gitsin gerisi önemsiz diyorsanız havit gk60 pro fazlasıyla işinizi görür
birkere alayım uğraştırmasın istiyorum o yüzden kaliteli bir şey arıyorum dediğiniz modelleri inceleyeceğim birde bu garanti bonusu ürün fiyatından düşürülüyormu

biliyorum da fifinede baya bir model var hangisi iyidir acqba benim bütçeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birkere alayım uğraştırmasın istiyorum o yüzden kaliteli bir şey arıyorum dediğiniz modelleri inceleyeceğim birde bu garanti bonusu ürün fiyatından düşürülüyormu
n11 den ürün aldığımda garanti kartını girince bonusları kullan çıkıyordu oradan yapabilirsiniz amazonda falan göremedim ama bu olayı

Geri