Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu dizi miAlameyn gitti usta
Hocam bu dizi miAlameyn gitti usta
inception beyin yakan bir film dizi olarak dark öneriyorum bu da ıq zorlayan cınsten ama atlatmadan izle bunlarıHer türlü film dizi olabilir sadece onerin
ben dahil izleyicilerin tahmin ettiği üzere çok büyük bir ihtimalle filmin bitişi dizinin bitişiyle aynı olacak tam belli değil ama büyük ihtimalle dizinin sonunun spoilerını yersiniz filmi izlersenizKonuyu hortlatmış olucam fakat çok merak ettiğim bir konu var şuanda 3.sezonu devam ediyor yeni bölümler geliyor yani dizi bitmediği için direkt olarak filme geçemiyorum acaba spoilerı nereye kadar veriyor.
Hocam tarih konulu film onerebikirmisiniz veya kitap dizileri bitiremiyorumThe Man In The High Castle Bıyıklı Abinin 2.Dünya Savaşını kazandığı bir seneryo tarih seviyorsan mutlaka izle
Edit:konu hortlatılmış
Dunkirk öneririm film olarakHocam tarih konulu film onerebikirmisiniz veya kitap dizileri bitiremiyorum
Hocam hepsini izledim ve okudum başka var mı?Dunkirk öneririm film olarak
Kitap olarak Kavgam var The Man In The High Castle'da dizi olmasına rağmen izleyin derim
Ne
analkyan anladı
figth club
11.22.63 - 8 bölümlük mini dizidir ve favorimdir. 10/10Her türlü film dizi olabilir sadece onerin
city hunter izlemeni tavsiye ederim mini diziHer türlü film dizi olabilir sadece onerin
brooklyn 99Her türlü film dizi olabilir sadece onerin