Film indirme programi

İdm , utorrent harici bilmiyorum.Varsada kullanmanı önermem. Trojan vs zararlı yazılım olabilir.Film indirme siteleri var onları da kullanabilirsin.

Antivirüs programı varsa kapatın bir de öyle deneyin
hayır film indirmiyor başlatılıyor dedi bekledim 30dk hala başlatılıyor yazıyordu sende indiriyormu birde turkçe dublajmı oluyor indirilenler çok soru sordum da köye gidecem şöyle biraz film stoğu yapayım dedim

hayır film indirmiyor başlatılıyor dedi bekledim 30dk hala başlatılıyor yazıyordu sende indiriyormu birde turkçe dublajmı oluyor indirilenler çok soru sordum da köye gidecem şöyle biraz film stoğu yapayım dedim
Dil sıkıntısı var deniyor ama yukarıda dili ve ülkeyi ayarla seçeneği var orayı TR yap ama ülkeyi yapma sonra diyelim filmini yazdın indireceksin ben İftarlık gazoz filmini indirecektim şimdi yazdım sağtıkladım indirme linki bulunamadı yazdı her filmde öyle mi bilmem sorunun içinde indirmeyi iptal et bi daha yükle öyle dene

Dil sıkıntısı var deniyor ama yukarıda dili ve ülkeyi ayarla seçeneği var orayı TR yap ama ülkeyi yapma sonra diyelim filmini yazdın indireceksin ben İftarlık gazoz filmini indirecektim şimdi yazdım sağtıkladım indirme linki bulunamadı yazdı her filmde öyle mi bilmem sorunun içinde indirmeyi iptal et bi daha yükle öyle dene
deniyecem bakalım

deniyecem bakalım
Bu arada 2. indirme linkinden indirdim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirdeikten sonra sadece vidmasta'ya yönetici izni sağladım java da yönetici izni istedi ama ona izin vermedim :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,512
Üyeler
175,055
Son üye
HakuShadow
Geri