Gizli Kalsın
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
1- Öncelikle herkese merhaba, kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum korsan film sitelerinden film izlemek etik değil diye biliyorum fakat hepimiz izliyoruz biliyorum. Netflix alsan 26 tl içinde tüm filmler yok biliyorum yeterince dizi ve film içeriği var fakat mesela Netflix'de olmayıp BluTv'de olan filmler var veya sadece Amazon'da olan filmler var ben istediğim her filmi izlemek için tüm platformları satın almak mı zorundayım ?(Netflix,Amazon, BluTV,TV+, PuhuTV, BeIN connect...) Tüm filmlerin olduğu sadece korsan siteler var diye biliyorum. Bunun tek çözümü sadece korsan siteler mi ?
2- Diğer sorum ise öneri isteyeceğim, Jackie Chan'in ''Şaşkın Hırsızlar'' isimli bir filmi var belki biliyorsunuzdur bu tarz böyle eğlenceli ve komik aksiyon içeren film öneriniz var mı ? (Lütfen Görevimiz Tehlike, Hızlı ve Öfkeli, Marvel serisi, DC serisi, John Wick serisi, Lucy gibi bilinen filmleri önermeyin. Böyle kıyıda köşede kalmış beğendiğiniz filmler varsa önerilerinizi bekliyorum.)
2- Diğer sorum ise öneri isteyeceğim, Jackie Chan'in ''Şaşkın Hırsızlar'' isimli bir filmi var belki biliyorsunuzdur bu tarz böyle eğlenceli ve komik aksiyon içeren film öneriniz var mı ? (Lütfen Görevimiz Tehlike, Hızlı ve Öfkeli, Marvel serisi, DC serisi, John Wick serisi, Lucy gibi bilinen filmleri önermeyin. Böyle kıyıda köşede kalmış beğendiğiniz filmler varsa önerilerinizi bekliyorum.)