Neler Yeni

Filmi Bulmama Yardım Edinnn

dangal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
can bulut
Arkadaşlar bir aralar instagramda da popüler olumştu.Bir tane adam elindeki havalı tüfekle arabanın tekerleğine ateş edip arabanın hedef aldığı adama çarparak ölmesini sağlıyordu.Hatta tam hatırlamıyorum şöyle bir cümle geçiyodu "bu suikastimde ........havalı tüfek kullanıyorum".Filmin asıl konusu ise bir suikast ekibi var.Para ile istenilen kişiyi öldürüyorlar.Bir gün bu anakarakterin karısı öldürülmesi isteniliyo ve içlerinden biri o göreve gidiyodu.Adamda kim yaptığını bulmaya çalışıyodu.OFF izledim ama unuttum filmii acil yardım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali yıldırım
Arkadaşlar bir aralar instagramda da popüler olumştu.Bir tane adam elindeki havalı tüfekle arabanın tekerleğine ateş edip arabanın hedef aldığı adama çarparak ölmesini sağlıyordu.Hatta tam hatırlamıyorum şöyle bir cümle geçiyodu "bu suikastimde ........havalı tüfek kullanıyorum".Filmin asıl konusu ise bir suikast ekibi var.Para ile istenilen kişiyi öldürüyorlar.Bir gün bu anakarakterin karısı öldürülmesi isteniliyo ve içlerinden biri o göreve gidiyodu.Adamda kim yaptığını bulmaya çalışıyodu.OFF izledim ama unuttum filmii acil yardım.
Konusu hoşuma gitti. Bulabildiniz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
Filmin adı ACCIDENT MAN olabilir. Bir bak istersen.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.

The GodFather

80+ Silver
Adam bulmak istediği filmi anlatmış film hakkında zerre fikrin olmadığı halde yorum kasmak için saçma sapan alakasız bişey yazmışsın ona "haha" attım.
güzel kardeşim benim önerdiğim filmde not defteri vardı o deftere kimin adını yazarsan ölüyordu. Beğenebileceğini düşündüğümden tavsiye etmiş olamaz mıyım? Hem bundan sanane

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Hem bundan sanane
Sana ne olacak hocam. Ayrı yazılır.
Benim attığım reaksiyondan da sana ne hocam o zaman böyle saçma bir mantık mı var? :D? Canım like yerine Haha atmak istedi belki de.
Madem yapıyorsunuz bir şey arkasında durun. "Ben yaptım kime ne" felsefesi hiçbir işe yaramaz.

O zaman açıkça belirtin bunu. Adamın bir saat yazdığı paragrafı hiçe sayıp "onu bunu boşverin de death note izleyin" dedikten sonra bu yaptığınız saçma hareketi daha saçma bir şekilde savunmayın lütfen.

İyi Forumlar.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
Sana ne olacak hocam. Ayrı yazılır.
Benim attığım reaksiyondan da sana ne hocam o zaman böyle saçma bir mantık mı var? :D? Canım like yerine Haha atmak istedi belki de.
Madem yapıyorsunuz bir şey arkasında durun. "Ben yaptım kime ne" felsefesi hiçbir işe yaramaz.

O zaman açıkça belirtin bunu. Adamın bir saat yazdığı paragrafı hiçe sayıp "onu bunu boşverin de death note izleyin" dedikten sonra bu yaptığınız saçma hareketi daha saçma bir şekilde savunmayın lütfen.

İyi Forumlar.
onu bunu boşverin de death note izleyin

Top Bottom