Ak Kurt Geralt
80+
Şu an bir tane alabilirim 260 TL lik olanlardan favorin hangisiBütçen yetiyorsa hepsi?
Ama 260 TL lik olanlar zaten kendini gösteriyor. Onların daha pahalı olmasının bir sebebi var.
Şu an bir tane alabilirim 260 TL lik olanlardan favorin hangisiBütçen yetiyorsa hepsi?
Ama 260 TL lik olanlar zaten kendini gösteriyor. Onların daha pahalı olmasının bir sebebi var.
Ben hiç almadım ki. Para yoktu. Olunca alacaktım. İyi hatırlattın. Unutmuştum.Şu an bir tane alabilirim 260 TL lik olanlardan favorin hangisi
Dediğini alıyorum şu an, kod için ise 450 TL lik alışveriş istiyorBen hiç almadım ki. Para yoktu. Olunca alacaktım. İyi hatırlattın. Unutmuştum.
Paketlerin üstünde hangi tatlara sahip olduğu yazıyor. Ona göre seç. Bu arada kodu girdin mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Walter Hartwell White Indonesia Frinsa Edun güzelmiş bu arada.
Ben de şimdi Indonesia sipariş ettim, önceden nescafe yetiyordu ama son aldıklarımın tadı yokBen de şimdi sipariş verdim.
260 lık olanlardan Indonesia ve Colombia olanı aldım
biraz hortlatıyorum ama tadı nasıl? ben de alacağım, evde v60 ve french press varBen de şimdi Indonesia sipariş ettim, önceden nescafe yetiyordu ama son aldıklarımın tadı yok