Neler Yeni

fitness a kaç günde bir gidilmeli yeni başladım

Can...

80+ Platinum
Merhaba lar fitness a başladım 5 gündür gidiyorum tüm vücut çok yormadan başladım bugün gitmeli miyim pazar zaten kapalı bugün gitmeli miyim yoksa dinlenmelimiyim enerjim yerimde vücudumda ağrı falan yok

Erimtan

80+ Bronze
Haftada 4 gün gitmen yeterli kendini o kadar yıpratma bence çabuk sıkılırsın.

r4NG3r

80+ Silver
5 gündür gidiyorsun ama programın ne ? yeni başladıysan 1 gün full body antrenman 1 gün dinlen bu şekilde gitmeni tavsiye ederim 2 3 ay bunu yap

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Merhaba lar fitness a başladım 5 gündür gidiyorum tüm vücut çok yormadan başladım bugün gitmeli miyim pazar zaten kapalı bugün gitmeli miyim yoksa dinlenmelimiyim enerjim yerimde vücudumda ağrı falan yok
Nasıl bir antrenman yapıyorsun ?

r4NG3r

80+ Silver
5 gün gidip ağrın yoksa laylaylom antrenman yapıyorsun büyük ihtimalle bu arada

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
5 gündür gidiyorsun ama programın ne ? yeni başladıysan 1 gün full body antrenman 1 gün dinlen bu şekilde gitmeni tavsiye ederim 2 3 ay bunu yap
2-3 ay full body antrenman demek kişinin sporu bırakması demek başlangıç için full body antrenman Max 1 ay olmalı kardio da haftada Max 3 gün iyidir. Diğer türlü bırakma seviyesje geliyor

Muratac4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Murat salih acar
kilo vermeye mi gidiyorsun yoksa kas kütlesi kazanmaya mı ?

GodlyPain

80+ Bronze
Bir gün git bir gün gitme, her gün yapmaktan farksız çünkü kasların dinlenmesi gerek gelişmesi için

Can...

80+ Platinum
5 gün gidip ağrın yoksa laylaylom antrenman yapıyorsun büyük ihtimalle bu arada
Yok düne kadar vardı dün bastım biraz daha zorlayıcı şekilde bugün sadece baldirimin altında ağrı var birde kollarımın arkasında
Mesaj otomatik birleştirildi:

kilo vermeye mi gidiyorsun yoksa kas kütlesi kazanmaya mı ?
Kas kazanmaya

Nasıl bir antrenman yapıyorsun ?
Önce bir ısınma hareketi yapıyorum sonra dambıl falab kaldırıyorum makinelere geçiyorum

Bu arada boyum 1.78kilo 81

r4NG3r

80+ Silver
2-3 ay full body antrenman demek kişinin sporu bırakması demek başlangıç için full body antrenman Max 1 ay olmalı kardio da haftada Max 3 gün iyidir. Diğer türlü bırakma seviyesje geliyor
hocam full body için 3 ay bile az,bilgehan koç en az 1 sene yapılması gerektiğini söylüyor vücudun temel compound hareketlere alışması için

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Yok düne kadar vardı dün bastım biraz daha zorlayıcı şekilde bugün sadece baldirimin altında ağrı var birde kollarımın arkasında

Kas kazanmaya

Önce bir ısınma hareketi yapıyorum sonra dambıl falab kaldırıyorum makinelere geçiyorum

Bu arada boyum 1.78kilo 81
Klasik full body antrenman çeşitleri var internet üzerinde beğendiğin birini seçip uygulamaya başlayabilirsin. Full body antrenman 1 ay kadar güzel fazlası vücut için gereksiz tercih olur çünkü vücut aynı şeylere alışıyor

hocam full body için 3 ay bile az,bilgehan koç en az 1 sene yapılması gerektiğini söylüyor vücudun temel compound hareketlere alışması için
Bilgehan koç sıradan türk halkı için bunu demiyor. Başlangıç için güzel olabilir fakat asıl amaç kişiyi salonda tutmak yani kişiye 3 ay full body yap dersen antrenmandan soğuması çok muhtemel

Can...

80+ Platinum
Klasik full body antrenman çeşitleri var internet üzerinde beğendiğin birini seçip uygulamaya başlayabilirsin. Full body antrenman 1 ay kadar güzel fazlası vücut için gereksiz tercih olur çünkü vücut aynı şeylere alışıyor

Bilgehan koç sıradan türk halkı için bunu demiyor. Başlangıç için güzel olabilir fakat asıl amaç kişiyi salonda tutmak
Bugün gidiyim mi 5 gündür yapıyorum çünkü

Top Bottom