Fitness acısını seven var mı????

Bi yandan zevk alıyorum bi yandan nefret ediyorum nefret ediyorum dediğim bacak günlerinde geçerli bacak çalışırken gelen acıyı sevmiyorum hatta bacak gününden sonra 2gün boyunca bacagım agrıyor koşmamı engelleyecek kadar :D bacak çalışmayıda hiç sevmiyorum ama bacaklarda ince kalmasın diye çalışıyoz.

Aga ben fitness kadar olmasada evde ortalamanın bi tık üstü spor yapıyom ona rağmen bile acısı çooook iğrenç :( kim sever ki acayı :D

Sırf o bacaklardaki yanma hissi için gelenleri tanıyorum, ayrı bir zevki var

konudan bağımsız olacak ama ben bir ara 3 gün 50 squat çektim sonrasında 4. gün ayağa kalkamaz oldum 5-6 gün yürüyemedim siz siz olun gelişiyorum ayağına kendinizi çok yormayın buarada normal bacak ağrısımı tadından yenmez

Ağırlık çalışırken (özellikle bacak ve kol) hissedilen ağrıyı, acıyı seven tek ben değilimdir bence. Kolum falan ağrımaya başladığı zaman kendimden geçiyorum, acayip ötesi bir zevk alıyorum. Var mı benim gibi olan???
leg press den kalkarken gelen o sakatlık hissi >all

Ağırlık çalışırken (özellikle bacak ve kol) hissedilen ağrıyı, acıyı seven tek ben değilimdir bence. Kolum falan ağrımaya başladığı zaman kendimden geçiyorum, acayip ötesi bir zevk alıyorum. Var mı benim gibi olan???
Acıdan haz almak aşırı zevkli oluyor

O verdiği acı titreme hissi inanılmaz tek sevmediğim acı abs çalıştıktan sonra gelen yanma hissi onun dışı zevkle doluyorum

Şu aleti ilk defa deneyenler 2 gün yürüyemez.
1657883223951.png

Mazoşist deniyo sanırım size.

Biceps çalıştıktan sonra taşlaşan o bicepslerin ağrısı peki 🥵

sırt bastıktan sonra kalkıp ağır ağır yürürken aynada kendine bakıp sırtındaki hafif ağrı veya karıncalanmayı hissetmek (tarif edemedim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,503
Üyeler
185,751
Son üye
Yasin yazıcı
Geri