antrenmandan 1 saat önce yemek yemeni / protein almanı tavsiye ederim.genellikle gyme gitmeden 2 saat kadar önce tavuk göğsü yiyorum
bugün bi arkadaşla bunu konuştuk o yüzden sormak istedim
protein ihtiyacını antrenmandan önce mi sonra mı almalıyım
Spordan önce karbonhidrat alınır ki glikojen depoların dolsun ve enerji verici şeyler içilir (preworkout, kahve gibi). Antrenman sonrası ise yırtılan kasları bir an önce onarmak için protein ve karbonhidrat alınır.genellikle gyme gitmeden 2 saat kadar önce tavuk göğsü yiyorum
Evet aynisi bende böyle yapiyordum kahve iç güç verirSpordan önce karbonhidrat alınır ki glikojen depoların dolsun ve enerji verici şeyler içilir (preworkout, kahve gibi). Antrenman sonrası ise yırtılan kasları bir an önce onarmak için protein ve karbonhidrat alınır.
Kilo vermek istiyorsan antrenman ve kardiyodan sonra beslen. kas kazanmak istiyorsan antrenmandan önce protein antrenmandan sonra karbonhidrat tüketgenellikle gyme gitmeden 2 saat kadar önce tavuk göğsü yiyorum
Tam tersiKilo vermek istiyorsan antrenman ve kardiyodan sonra beslen. kas kazanmak istiyorsan antrenmandan önce protein antrenmandan sonra karbonhidrat tüket
hayirTam tersi