Neler Yeni

Fitness İçin Yemek Programım Nasıl?

HasEr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
HASER
SABAH:
5 Haşlanmış yumurta
500 ml yağsız süt (0.1 yağ)
150 gram yulaf
1 ölcek whey protein

AKŞAM:
1 Kase yarım yağlı yoğurt
1 portakal (c vitamani yuksek herhangi bir meyve)
200 gram tavuk göğsü,
300 gram princ pilavı,
100 gram salata, 1 yemek kasigi zeytin yağı,
20 badem içi

Arkadaşlar hedefim kutle ve hacimden ziyade görünüş olarak çok abartılı olmadan kasli durmak ve karin kaslarimin belli olması. Toplam 243 gram karbonhidrat, 162 gram protein, 69 yağ yaziyor. Kutlem 68 boy 170.
Deepseek ve chatgpt yakın sonuçlar çıkardı ama sizde bir bakar mısınız nasıl yemek oranları, gramlar doğru hesaplanmış mi? Bu programi yapayım mı?

CanCel

80+ Silver
neden sadece sabah akşam

CanCel

80+ Silver
sutu yarıya ındırsen okey tavuguda 400 e cıkart bademı de yarıya ındır okey
Mesaj otomatik birleştirildi:

testesteron ıcın cabalıyordur
protein sentezi için 3 4 öğün yese çok daha mantıklı testesteren zaten yağ oranı düşüp kas oranı artınca oda artar

HasEr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
HASER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden sadece sabah akşam
Kanka işte hiç yiyesim de gelmiyor vakitte olmuyor. Belki akşam da ki bagzi yiyecekleri öğleden sonra yerim. Hedefim en çok karın kası ama büyümekte istiyorum. Vucudum yağlı. Haftada 5 gun de fitnessa gidiyorum. Her bölgeyi 2 kere çalıştırıyorum.

protein sentezi için 3 4 öğün yese çok daha mantıklı testesteren zaten yağ oranı düşüp kas oranı artınca oda artar
Teşekkurler bilgi için 3 öğune çıkarıyorum o zaman kafama göre sabahtan veya akşamdan bagzi şeyleri alip öğleden sonra yiyeyim o zaman.

Rspct

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yavuz Taştan
Kanka işte hiç yiyesim de gelmiyor vakitte olmuyor. Belki akşam da ki bagzi yiyecekleri öğleden sonra yerim. Hedefim en çok karın kası ama büyümekte istiyorum. Vucudum yağlı. Haftada 5 gun de fitnessa gidiyorum. Her bölgeyi 2 kere çalıştırıyorum.

Teşekkurler bilgi için 3 öğune çıkarıyorum o zaman kafama göre sabahtan veya akşamdan bagzi şeyleri alip öğleden sonra yiyeyim o zaman.
170 boy 68 kiloda ne kadar yağlı olabilirsin? skinny fat durumu varsa önce insülin direncini kırmaya bak, 10 15 gün süreyle düşük karbonhidrat bir diyet faydalı olacaktır... Sonrasında yazdığın şekil bir diyet olabilir

HasEr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
HASER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sutu yarıya ındırsen okey tavuguda 400 e cıkart bademı de yarıya ındır okey

testesteron ıcın cabalıyordur
Kanka peki dediğiniz programi mi yapayım yani? Baska ekleyeceginiz var mi?

170 boy 68 kiloda ne kadar yağlı olabilirsin? skinny fat durumu varsa önce insülin direncini kırmaya bak, 10 15 gün süreyle düşük karbonhidrat bir diyet faydalı olacaktır... Sonrasında yazdığın şekil bir diyet olabilir
Hocam 1 senedir fitnessa duzensiz gidiyorum ama beslenmeye cok dikkat etmedim yagim cok yok ama hafif göbek var yanlardan yaglar var.

Luxer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Harun Zeydan
Kanka peki dediğiniz programi mi yapayım yani? Baska ekleyeceginiz var mi?

Hocam 1 senedir fitnessa duzensiz gidiyorum ama beslenmeye cok dikkat etmedim yagim cok yok ama hafif göbek var yanlardan yaglar var.
dostum dedııgm gıbı tavugu 400 g sutu de yarıya cektın mı guzel olur

Top Bottom