Fitnessle ilgilenen abilerim kardeşlerim akıl verebilir mi ?

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
194
öncelikle merhaba arkadaşlar neredeyse 3 hafta oldu spora başladım bir gün gidip bir gün ara vererek gidiyorum spora başladığımda kilom 89.5 falandı şu anda kilom 84.5 spora gitme amacım yağ yakıp kilo vermek her spora gittiğim gün spor salonunda antrenman sonunda yani düzenli olarak kardiyomu yapıyorum yarım saat koşu bandında şu an sizce zayıflama durumum nedir ama yanlış anlamayınız spora 3 haftadır başladım diyete başlayalı 25 gün falan olmuştur ama günlük protein ihtiyacımı alamıyorum yani sabah yulaflı yumurta yiyorum veya 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum yanında domates salatalık vs öyle de yiyecek bir şey bulamıyorum daha doğrusu proteinli bir şey evde birçok şey var da hepsi sağlıksız şey olduğu için öğle vakti çoğunlukla meyve yiyorum armut muz elma vesaire onun dışında akşam da protein içerikli et vesaire yemeye çalışıyorum olmadı durumlarda ise kendime yulaflı tost yapıyorum ama maksimum günde 50 gram protein alıyorum sizce protein ihtiyacımı karşılamak için protein tozu almalı mıyım ve şu anda yağlı durumdayım kreatin kullansam sorun olur mu veya öğün olarak evde bir şeyler bulamadığım için pratik olsun diye protein oceanda bulunan rice of cream pirinç ununu alsam kendime hazırlasam su ile üstüne meyve vesaire koyup yesem öğün olarak kabul edilir mi zararlı mıdır önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

hocam protein tozu alabilecek bütçeniz var anladığım kadarılya. protein ihtiyacınızın büyük bölümünü tozdan karşılamanız iyi değil. besinlerden alın sabah yulaflı lorlu yumurta öğlen tavuk pilav veya rice cream ve protein tozu akşamda yine benzer bişeyler yapabilirsin

Protein tozuna ihtiyacın yok, gerek de yok. Sen güzel güzel kilonu takip ederek verebilirsin zaten. Profesyonel olmayacağın için yok kalori açığıymış, yok protein tozuymuş, yok kreatinmiş falan bunlarla uğraşma. Ağırlığını yap, kardiyonu yap tamam.

Geri