Fivem kurarken hata alıyorum

AprnHaci

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,177
böyle bir şey çıkıyor sanırım gta 5 enchaced olmasından bunu nasıl düzeltebilirim
Ekran görüntüsü 2025-05-21 204306.webp

FiveM'in bilgisayarında klasik "Legacy GTA V" sürümünü bulamadığını ama "GTA V Enhanced" sürümünü algıladığını söylüyor olabilir. Yani senin GTA V’in muhtemelen yeni nesil versiyon gibi ama bazı sunucular ya da kurulumlar hala eski sürümü istiyor olabilir. Dosyalarını doğrulayıp Gta'yı güncelleyip tekrar fivemi sil ve yükle o şekilde dene.

FiveM'in bilgisayarında klasik "Legacy GTA V" sürümünü bulamadığını ama "GTA V Enhanced" sürümünü algıladığını söylüyor olabilir. Yani senin GTA V’in muhtemelen yeni nesil versiyon gibi ama bazı sunucular ya da kurulumlar hala eski sürümü istiyor olabilir. Dosyalarını doğrulayıp Gta'yı güncelleyip tekrar fivemi sil ve yükle o şekilde dene.
legacy sürümüne geçme şansım var mı acaba?

Bilgisayarda legacy nin yüklü olması lazım onun dışında büyük ihtimal enhancedin dosya konumunu alıp yapmaya çalıştın aynı şekilde legacy üzerinden yapmalısın çünkü fivem eski versiyon üzerine yapılı yani legacy ye, henüz enhanced desteği yok ve büyük ihtimal gelmez gibi.

Bilgisayarda legacy nin yüklü olması lazım onun dışında büyük ihtimal enhancedin dosya konumunu alıp yapmaya çalıştın aynı şekilde legacy üzerinden yapmalısın çünkü fivem eski versiyon üzerine yapılı yani legacy ye, henüz enhanced desteği yok ve büyük ihtimal gelmez gibi.
onu nasıl yükleyebilirim

onu nasıl yükleyebilirim
Steamde, epicte veya harhangi bir platformda oyuna sahipsen indirebilirsin. Örnek olarak steam kütüphanede bu şekilde gözüküyor, diğer platformlarda da büyük ihtimal yine bu şekilde iki ayrı oyun olarak gözüküyordur. Eğer daha önceden gta5 e sahipsen bu iki versiyonda o hesabında vardır.

Şimdi baktım epicte sadece yeni versiyonu var ama büyük ihtimal indirme kısmında seçtiriyordur onu, benim epicte olmadığı için bilmiyorum nasıl oluyor. Eğer senin epic hesabında varsa ''youtube'da epic games gta 5 legacy sürümüne nasıl değiştirilir'' tarzı yazıp ararsan büyük ihtimal bulabilirsin. Bu da steamdeki mağaza sayfası https://store.steampowered.com/app/271590/Grand_Theft_Auto_V_Legacy/

Ekran görüntüsü 2025-05-21 220643.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,562
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri