sunucu ?FiveM birlikte rol yapabileceğimiz arkadaşlar arıyorum isteyen discord bırakabilir.
BORPsunucu ?
Dostum alakası yok eğer olsa fivem de aile ve çeteler nasıl kurulurdu ki?serverlarda boyle seyler bannable degil miydi ya? rp disi konusup onu rp icinde yapmak falan?
tabi o sekilde soylemediysen bilemem.
oyun ici konusmayla? boyle dcde toplanmayla falan cete kurulmaz ki. ya da bir arkadasla onceden anlasip cete kurmak falan. sacma bana gore. rp'ye aykiri.BORP
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum alakası yok eğer olsa fivem de aile ve çeteler nasıl kurulurdu ki?
Dostum rolü yapılarak kuruluyor fakat dc de toplanmada oluyor tabi.oyun ici konusmayla? boyle dcde toplanmayla falan cete kurulmaz ki. ya da bir arkadasla onceden anlasip cete kurmak falan. sacma bana gore. rp'ye aykiri.
hardrp degil heralde sunucu o zaman. hardrplerde boyle seyler olmuyodu cok. karakterinle suan yasadigin dunyayi hicbir sekilde bagdastirmiodun.Dostum rolü yapılarak kuruluyor fakat dc de toplanmada oluyor tabi.
![]()
30 dan fazla sunucuda oynadım hepsi böyle emin ol, hepside sağlam sunuculardı.hardrp degil heralde sunucu o zaman. hardrplerde boyle seyler olmuyodu cok. karakterinle suan yasadigin dunyayi hicbir sekilde bagdastirmiodun.
gel ark olakBORP
Dostum alakası yok eğer olsa fivem de aile ve çeteler nasıl kurulurdu ki?
gel olalımFiveM birlikte rol yapabileceğimiz arkadaşlar arıyorum isteyen discord bırakabilir.
Bende çok bekleyen istek var sen versenDiscord adresini ver ekliyim.