Neler Yeni

Fivem Sunucu Önerisi

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Freeroam'da öylesine takılıyorum , Rp sunucu tarzı veya aktif bir sunucu istiyorum +18 şartı olmayan bildiğiniz bir sunucu var mı veya güzel ?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler Quasar RP öneririm çok sardı

striqoi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Koray Can Nadir
Merhaba arkadaşlar bizler daha öncede açmış olduğumuz ve bazı aksaklıklardan dolayı kapattığımız Astra Roleplay sunucumuzu tekrardan açmaya karar verdik, Fivem'a yeni katılıcak olmanız da pek sorun teşkil etmeyecektir, öğrenmek ve bilgi almak için vaktiniz var. Fivem roleplay'e ilgisi olan arkadaşlarımız var ise bana ulaşmanız dahilinde başvuru formumuzmuz ve detaylı bilgiyi sizlere sunarım. Şimdiden ilgi ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Dc İD : Striqoi#3474 veya Discord | Your Place to Talk and Hang Out ulaşabilirsiniz.

wroxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
blut eymen
Freeroam'da öylesine takılıyorum , Rp sunucu tarzı veya aktif bir sunucu istiyorum +18 şartı olmayan bildiğiniz bir sunucu var mı veya güzel ?
merhaba oncelikle immortal sunucmuza beklereiz seni direk polis vb istediniz yere kayıt edebiliriz hemde kayıt olmana bile gerek yok sunucmuza bekleriz eğer gelmek istersen discorddan wroxy1 ekle veya fivemden ssunuculardan immoratal rp yazar bulursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,755
Üyeler
161,900
Son üye
cansevr27
Top Bottom