oktayxkaya
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 1,185

189 ? 

Yeni hesap açın hocam
Lazım olur koy kenara.189 ?![]()
189 liraya aldık teşekkürler forum için bir önce ki pc de daha pc yi toplamadan monitör almıştık şimdi de hiç bir parça almadan soğutucu aldık hadi bakalım hayırlısıMERHABA125 kodu ile 125TL indirim mevcut.
![]()
Strong M2-Pro 9cm Rainbow 2 Bakır Borulu 105W Tdp Intel/amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
STRONG M2-Pro 9cm Rainbow 2 Bakır Borulu 105W Tdp Intel/amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla STRONG M2-Pro 9cm Rainbow 2 Bakır Borulu 105W Tdp Intel/amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
fiyat değişti dedi tam onaylıcakken aha dedim zam geldi ilk defa hayatımda daha da indirimle karşılaştığım tek ürün189 ?![]()
189 ?![]()
189 liraya aldık teşekkürler forum için bir önce ki pc de daha pc yi toplamadan monitör almıştık şimdi de hiç bir parça almadan soğutucu aldık hadi bakalım hayırlısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyat değişti dedi tam onaylıcakken aha dedim zam geldi ilk defa hayatımda daha da indirimle karşılaştığım tek ürün![]()
Para varsa x123 daha iyidir muhtemelenHepsiburadadakini 500e mi alsam bunu mu diye düşünüyorum sizce ?
O KİLİT YAPISINA 100 tl olsa yine para vermemBeleş
Testleri varmı acaba ona göre alım x123 duoya para biriktiriyorum.Yeter
Barış artık.O KİLİT YAPISINA 100 tl olsa yine para vermem![]()