Yumuklu Sucurta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 810
Herkese merhaba.Fiyat/Performans mousepad arıyorum.Özellikle ince olmasını isterim ve 800 DPİ'da kullanıyorum.Aşşağıdaki alınır mı ? Ne tavsiye edersiniz ?
Evet ince duruyor ve güzel duruyor.Dikişliler sanırım çok daha kalın olur diye düşünüyorum.Bir süre sonra kenarları kalkmaya başlıyor onun dışında güzel mousepad gayet güzel kayıyor fakat dikişli tercih ederdim yapıştıra yapıştıra perişan oldu mousepad.
hmm teşekkürlerO mouse pad'i alma. Alan arkadaşım kenarında çıkma yaşıyormuş. Önerebileceğim bir mousepad yok, bilgili değilim bu konuda.
Fiyat olarak günümüz için çok uygun buldum.Ortalama 2 yıl götürsün başka bir şey istemem.2 yılda bir 50 tl vermek pek rahatsız etmez.Şimdi önerir misiniz ?Bu mousepad'i G402 mouse yanında verdiler bana. Tam 3.5 yıl kullandım. Uzun vadede kenarları soyulma yapıyor maalesef. Kayganlığı gayet iyi fakat tavsiye etmem.
Kumaş yüzey kayganlık konusunda bir desavantaj yaratmaz mı ?![]()
kullanmadığım için fikrim yok ama kullananlar genel olarak memnun diye biliyorumFiyat olarak günümüz için çok uygun buldum.Ortalama 2 yıl götürsün başka bir şey istemem.2 yılda bir 50 TL vermek pek rahatsız etmez.Şimdi önerir misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kumaş yüzey kayganlık konusunda bir desavantaj yaratmaz mı ?
50 tl bana pek de koymaz diyorsanız alabilirsiniz. Fakat alan kullanıcılar arasında kullanıcının ürünü kullanımına göre erkenden soyulmalar başlayabiliyor. Hantal bir kullanıcı değilseniz memnun kalabilirsiniz diye tahmin ediyorum.Fiyat olarak günümüz için çok uygun buldum.Ortalama 2 yıl götürsün başka bir şey istemem.2 yılda bir 50 TL vermek pek rahatsız etmez.Şimdi önerir misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kumaş yüzey kayganlık konusunda bir desavantaj yaratmaz mı ?
Kayganlığı ne alemde ? Kumaş olması beni biraz şüphelendiriyor.![]()
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Düz siyah olanını kullanıyorum gayet memnunum.
Bunu duymak beni sevindirdi kumaş olması sıkıntı çıkaracak sanmıştım.Teşekkürler.bu çakma razer mousepadi 3 aydır kullanıyorum kumaş malzeme yağ gibi akıyor mouse, hiç bir sıkıntısı yok ucuz da. bütün masayı kaplıyor bütçe yükselirse qp qrism ya da attığm mousepadin bi üst büyüklüğünü alabilirsiniz![]()
Mouse Pad Kaymaz Oyuncu Büyük Boy 70X30 cm Razer Goliathus Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Mouse Pad Kaymaz Oyuncu Büyük Boy 70X30 cm Razer Goliathus arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()