Neler Yeni

Fiyat Performans Öneri

Rames44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray SUCU
Bütçe
8000
Sıfırdan bir bilgisayar toplayacağım genel olarak aşırıya kaçmamakla beraber toplam da 8.000 civarı bütçem var. Bu paralara önerebileceğiniz parçalar nelerdir ?

Mr.Beast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Binbaşı Ozi
Hazır sistem alın hocam monitör dahilmi fiyata?

Mr.Beast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Binbaşı Ozi
Bu sistem 8gb ram yandaki artırma yeri 2 yapıp 8+8 olur 16gb olarak alın bu sistemi hocam.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
kesinlikle hazır sistem almanı öneririm. acele etme iyi araştır. ve hatta bazen anlaşmalı şekilde sınırlı stoklarla indirimde de alabilirsin. ben geçen sene Abdullah'ın hazırlamış olduğu monitör dahil sistem 2 yi almıştım. bu sene de arkadaşıma monitör dahil sistemi aldık çokta memnunuz. sende öyle bir şey kovalayabilirsin.

Rames44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray SUCU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle hazır sistem almanı öneririm. acele etme iyi araştır. ve hatta bazen anlaşmalı şekilde sınırlı stoklarla indirimde de alabilirsin. ben geçen sene Abdullah'ın hazırlamış olduğu monitör dahil sistem 2 yi almıştım. bu sene de arkadaşıma monitör dahil sistemi aldık çokta memnunuz. sende öyle bir şey kovalayabilirsin.
okulların bitmesini bekliyorum yazın başı gibi almayı düşünüyorum sence o zamana kadar Abdullah abi hazır sistem yapar mı?

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
dostum net bir şey söyleyemem. sen ara ara itopya, gamingen tarzı sayfaları takip et. hazır sistemlere bak aklına yatan olursa forumda paylaş insanlarda mantıklı mı değil mi sana fikir verirler. ama Abdullah da ara ara yapıyor.

Top Bottom