Fiyat performans USB WİFİ önerisi

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,288
Bütçe
400
Dostlar bunu düşünüyorum ve Abdullah abi bir videosunda bir tane gösteriyordu hatırladığım kadarıyla buydu doğrulayacak varsa iyi olur.
düzenlemeler :
Bir de bunun sürücülerini nerden bulurum ? (veya önereceğiniz cihazın sürücülerini)
Baya kullandım bunu aygıt yöneticisinden 5ghz ye almayınca 2.4 e bağlanıyodu bir sıkıntısı ise bilmiyorum bana özel miydi ama oyunlarda çok yoğun olmasada micro stutter yapabiliyodu hatta hikayeli oyunları bunu çıkarıp oynuyodum ethernete geçince düzeldi

Baya kullandım bunu aygıt yöneticisinden 5ghz ye almayınca 2.4 e bağlanıyodu bir sıkıntısı ise bilmiyorum bana özel miydi ama oyunlarda çok yoğun olmasada micro stutter yapabiliyodu hatta hikayeli oyunları bunu çıkarıp oynuyodum ethernete geçince düzeldi
Açıkçası pek kullanmayacağım zaten cat5 kablom var ama 2-3 gün önce internetim 8 gün yoktu pc tamamen iptaldi yani hiç bir şey yapamadım bunalıma girdim evde. Komşunun internetine falan bağlanmak için veya kendi internetime bağlanmak için alıyorum çok nadir kullanırım.

Açıkçası pek kullanmayacağım zaten cat5 kablom var ama 2-3 gün önce internetim 8 gün yoktu pc tamamen iptaldi yani hiç bir şey yapamadım bunalıma girdim evde. Komşunun internetine falan bağlanmak için veya kendi internetime bağlanmak için alıyorum çok nadir kullanırım.
Fazlasıyla iş görür

Driverlarını nerden ediniyorum ?
İçinden cd çıkıyor onda ama eğer çıkmazsa
Açıklama kısmında link

Neden ac1200 yazıyor bilmiyorum yorumlarda ikisininde driverinin aynı olduğu söylenmiş

İçinden cd çıkıyor onda ama eğer çıkmazsa
Açıklama kısmında link

Neden ac1200 yazıyor bilmiyorum yorumlarda ikisininde driverinin aynı olduğu söylenmiş
CD girişi yok ki kaç yılındayız 🥀 🙏

Arkasındaki etikette studz yazmakta yani hepsiburadanın sattığı ürün ile aynı da olabilir açıkçası. İçine hangisi siniyorsa ona yönelebilirsin tabii ki de.
Fiber modemse 5ghz ile 2.4ghz ayırıp kullanmak daha stabil yapar bu ürünü. Devamlı kopma problemi sebebi buymuş.
Genel olarak üründen memnunum o ilk kullanmaya çalıştığım süreler hariç onda da dediğim gibi ayırmadan kullanınca kopma oluyordu devamlı.
1 ayı geçti kullanalı. 100mbps net ile şu değerleri veriyor tabii aktif olarak yanda yayın ve salonda tv açık. 2 duvar var aramda. Mesafe de az değil.
Ben bu arada driver kurmadım. Öylece kullanmaktayım.
Alt yapı 1000mbps destekliyor. Modemde şu EX520v- Türk Telekom AX3000 tp link.
Merak ettiğin sorular olursa memnuniyetle cevaplayabilirim. :D
1772231154519.webp

Son düzenleme:
Arkasındaki etikette studz yazmakta yani hepsiburadanın sattığı ürün ile aynı da olabilir açıkçası. İçine hangisi siniyorsa ona yönelebilirsin tabii ki de.
Fiber modemse 5ghz ile 2.4ghz ayırıp kullanmak daha stabil yapar bu ürünü. Devamlı kopma problemi sebebi buymuş.
Genel olarak üründen memnunum o ilk kullanmaya çalıştığım süreler hariç onda da dediğim gibi ayırmadan kullanınca kopma oluyordu devamlı.
1 ayı geçti kullanalı. 100mbps net ile şu değerleri veriyor tabii aktif olarak yanda yayın ve salonda tv açık. 2 duvar var aramda. Mesafe de az değil.
Ben bu arada driver kurmadım. Öylece kullanmaktayım.
Alt yapı 1000mbps destekliyor. Modemde şu EX520v- Türk Telekom AX3000 tp link.
Merak ettiğin sorular olursa memnuniyetle cevaplayabilirim. :D
Alıntıyı görüntüle
Sen tam olarak nerden ve hangisini almıştın onu bana bir linkini sallasana kral :D iyi oldu senin yazman.

her hangi bir modem varsa onu wifi kartı olarak kullanabilirsin yapman hereken ap modunu kapatıp wifiye bağlantı kurup modem arayüzünden yapıyorsun bj işleri sonrasında etherneti takıyorsun internet gelmiş oluyor

Geri