Neler Yeni

Fiyatının en iyi toplama bilgisayarı bu mu ?

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
ama bence biraz bekle suanda piyasa çok yüksek az 1-2 sonra stoklar yenilenir bence piyasa biraz rahatlar. Daha iyi sistemler toplanabilir bu paralara.
ben stoklar rahatlasa bile fiyatların eski haline döneceğini sanmam 2000 lira olan kart 1800'e düşer max

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
ben stoklar rahatlasa bile fiyatların eski haline döneceğini sanmam 2000 lira olan kart 1800'e düşer max
efsane cuma indirimi ile 1650 süper 1500 tl civarına düşüyor bekleyip onu alsam ? ve ordan alacağım ürünleri 6 taksit faizsiz yapabiliyor muyum ?

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
güzel bi sistem çıkmış fakat 6000tl bütçeye fazla çünkü 1500 liralık ekran kartı küfür olur bu parçalara
Mesaj otomatik birleştirildi:

efsane cuma indirimi ile 1650 süper 1500 TL civarına düşüyor bekleyip onu alsam ? ve ordan alacağım ürünleri 6 taksit faizsiz yapabiliyor muyum ?
1660'dan neden 1650ye düşüyorsun ki gereksiz bence ama sen bilirsin

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
250 gb olduğu için değilde okuma yazması m2 için bana düşük geldi onun yerine daha kaliteli bir sata takılabilir. Hem m2 yuvasınıda bosa mesgul etmez ilerde yükseltme acısından daha iiy olur. https://www.trendyol.com/patriot/bu...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.33.6 bunu takmak daha mantıklı. sonradan m2 takılır hemde.
F/P kralı bir ssd gayet kaliteli kingston yılların markası ve tecrübesi var @Emir Aydın öyle değil mi hocam

efsane cuma indirimi ile 1650 süper 1500 TL civarına düşüyor bekleyip onu alsam ? ve ordan alacağım ürünleri 6 taksit faizsiz yapabiliyor muyum ?
Eski sistemin şuan elindemi ?

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
güzel bi sistem çıkmış fakat 6000tl bütçeye fazla çünkü 1500 liralık ekran kartı küfür olur bu parçalara

1660'dan neden 1650ye düşüyorsun ki gereksiz bence ama sen bilirsin
ben de 1660 süper kalmasını isterim fakat bütçe kurtarmıyor nelerden kısabilirim sistemi çok etikelemeden parçalardan ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Topladığım parçaları 4000tl ye indirimle toplarsın. 2k yada sapphire pulse rx 5500xt 8gb alırsın mis.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
F/P kralı bir ssd gayet kaliteli kingston yılların markası ve tecrübesi var @Emir Aydın öyle değil mi hocam

Eski sistemin şuan elindemi ?
biliyorum kingston markası çok kaliteli ama model olarak biraz düşük ssd m2 performansına yakısmayan bir ssd diye düşünüyorum. İlerde yükselmte acısından normal bir sata alınıp ilerde istenildiği zaman kaliteli bir ssd takma imkanı doğar patriot alınırsa.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Topladığım parçaları 4000tl ye indirimle toplarsın. 2k yada sapphire pulse rx 5500xt 8gb alırsın mis.
hocam indirimle alacağım zaman sadece efsane cuma indirimi oluyor oda taksit yapıyor mu faiz alıyor mu bilmiyorum

biliyorum kingston markası çok kaliteli ama model olarak biraz düşük ssd m2 performansına yakısmayan bir ssd diye düşünüyorum. İlerde yükselmte acısından normal bir sata alınıp ilerde istenildiği zaman kaliteli bir ssd takma imkanı doğar patriot alınırsa.
harici disklerim var alan sıkıntısı çekmem, ssd den tek beklendim okuma yazma hızının yüksek olması depolama için değil

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Patriot burstu sunmuştum aslında. Arkadaş daha öncede açtı

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Patriot burstu sunmuştum aslında. Arkadaş daha öncede açtı

ben a200 ü tercih etmiştim

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
hocam indirimle alacağım zaman sadece efsane cuma indirimi oluyor oda taksit yapıyor mu faiz alıyor mu bilmiyorum

harici disklerim var alan sıkıntısı çekmem, ssd den tek beklendim okuma yazma hızının yüksek olması depolama için değil
ozaman okuma ve yazma hızları daha iyi bir ssd öneririm nedense kingston bana biraz düşük geldi mesela bak bu olabilir 2 katı hızlı. biraz üstüne koyup almada yarar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,006
Üyeler
167,763
Son üye
baphellz
Top Bottom