-Akın Taşkan-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,864
Onu bilgisayarım kaldırmıyor sadece trompet çalmak istiyorum karışık bir şey yapmayacağım
Hocam Gitarpro sadece giar mı çalıyor bir de.Bu tür programlara DAW (Digital Audio Workstation) deniyor. Şu sitede birkaç tanesi yazıyor. Google'dan DAW diye aratırsanız farklı alternatifleri de çıkar. Çoğu ücretlidir. Reaper ücretsizdir.
Hocam kasım kasım kasılıyor bir sekme açıyorum yanıt vermiyor hd 3000 laptop varbilgisayarın nasıl kaldırmıyor anlamadım? pentium e5300 2 gb ram hd 3450 ekran kartıyla bir sürü pack ekleyerek plugin kullanarak beat yapmıslıgım var hic kasma olmadan. sistemini söyler misin
Guitar Pro'nun olayı biraz farklı, gitar kaydı almak ve efekt için kullanılıyor bildiğim kadarıyla, arkadaşım crack'lisini kullanıyordu. Sıfırdan bir enstrüman seçip müzik yapma programı olarak kullanılmıyor diye aklımda kalmış.Hocam Gitarpro sadece giar mı çalıyor bir de.
andrid var maalesef sağ olun.Guitar Pro'nun olayı biraz farklı, gitar kaydı almak ve efekt için kullanılıyor bildiğim kadarıyla, arkadaşım crack'lisini kullanıyordu. Sıfırdan bir enstrüman seçip müzik yapma programı olarak kullanılmıyor diye aklımda kalmış.
Bu arada iPhone veya iPad kullanıyorsanız ücretsiz Garage Band uygulaması da çok güzel giriş seviye için.