Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Fl Studio tarzı öğrenebileceğim programlar

BenToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Toprak
merhaba müzik ilgimi çektiği için ve genel olarak nasıl yapıldığını merak ettiğim için Fl Studio deneme sürümünü indirdim ancak bunun dışında bana önerebileceğiniz şu başlangıçta senin için daha iyi olur vs gibi bu alanda benden ilerde arkadaşlara danışmak istedim önerilerinizi bekliyorum

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,182
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
daw'ın iyisi kötüsü olmaz, alışkanlık meselesidir. reaper, studio one, logic pro, ableton, garageband, bandlab, cubase...

benim sana tavsiyem fl studio. cunku internette cok fazla kaynagi var. onun haricinde apple bilgisayarin varsa logic. tabi hepsi iyidir, en iyi daw alıştığın daw'dır.

redjohn

80+
Hepsinin mantığı aynı sadece işleyişleri farklı. Bu yüzden başlangıç olarak "şunu kullanabilirsin" demek yanlış olur. Sizin yapmak istediğiniz tarz tam olarak nedir? Henüz ilk kez başlıyorsanız ona göre önereyim, onunla devam edebilirsiniz.

Bir tane DAW öğrenseniz bile diğer programlara geçiş yaptığınızda zorlanmazsınız. Nasıl ki sulu boya çalışması yapan pastel boya da kullanabiliyorsa bu da aynı, dediğim gibi sadece işleyiş farklı.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
fl stuido aslında kolay bende yeni başladım internetten bakarak ufak ufak öğreniyorum piyano alma hevesim var bakalım gece 3 te heves geliyor sabah yapamam diyip heves gidiyor

Top Bottom