🔥İndirim Flatout 2 (3.60₺)Oynanır mı ?

Halil014

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Flatout 2 Steam de 3.60 TL şuan koleksiyon kartlarını satıp almaya çalışıyorum sizce değer mi çocukluğumun oyunu çok zevk alarak oynamıştım nostlaji için oynamayı düşünüyorum.

Eskiden severek oynardım ama sonra laptop mahalle bakkalına gitti ve oyun gitti, son 1 yıla kadar hiç oynayamadım.

Çocukluk anıları iyidir alınır bence (oyunu bilmiyorum anın var diye böyle yazdım)

High-Speed haritasından hilelerle gelen bir araba var. 360 KM/s hızla gidiyor. Bence denemelisin.

Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Flatout 2 Steam de 3.60 TL şuan koleksiyon kartlarını satıp almaya çalışıyorum sizce değer mi çocukluğumun oyunu çok zevk alarak oynamıştım nostlaji için oynamayı düşünüyorum.
Bence değer çünkü oyun zamanına rağmen şu an bile oynayan kişiyi eğlendirebiliyor. Denemeni tavsiye ederim.

doom'un araç versiyonu
araçlara çarp sinirini at bence alınır
carmagedon da bakabilirsin

al bence

nostalji için alınır :D ben mesela ara sıra gta vice giriyorum :D

High-Speed haritasından hilelerle gelen bir araba var. 360 KM/s hızla gidiyor. Bence denemelisin.

Bence değer çünkü oyun zamanına rağmen şu an bile oynayan kişiyi eğlendirebiliyor. Denemeni tavsiye ederim.

doom'un araç versiyonu
araçlara çarp sinirini at bence alınır
carmagedon da bakabilirsin

Teşekkürler carmegedon a da bakacağım

nostalji için alınır :D ben mesela ara sıra gta vice giriyorum :D

1616276835005.png

off çocukken çok severek oynardım bayılırdım. kendi bilgisayarıma yüklemeye çalışıp bir türlü yükleyememiştim. çok üzücüydü..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,374
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri