Neler Yeni

Flexy Silver Kasa Çalışmıyor

Clax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert can
vallaha benimde gelmedi korku sardı beni
Aynen aynen daha eline ulaşıpda açılan olmadı herhalde erken gelmemesi iyi oldu ya şuan herhalde montaj aşamasında şikayetlerden sonra tekrar bi test edip yollarlar kargon geldiğinde de kargocudan 2dk rica et hemen kutuları aç tak test et sonra imzala çalışmazsa tutanak tutacaktır kargocu

Etzell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
abdullah taş
Aynen aynen daha eline ulaşıpda açılan olmadı herhalde erken gelmemesi iyi oldu ya şuan herhalde montaj aşamasında şikayetlerden sonra tekrar bi test edip yollarlar kargon geldiğinde de kargocudan 2dk rica et hemen kutuları aç tak test et sonra imzala çalışmazsa tutanak tutacaktır kargocu
beklemez kargocular oyle bir ego

Etzell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
abdullah taş
az önce aradım iade yok dediler ama 24 ay boyunca garanti kapsamında yardımcı oluruz dediler ilettim böyle sıkıntılar var diye gerekli departmana ileticem ona göre baksınlar dediler benim kasa daha montajdaymış cumaya anca çıkar bakalım abdullah reiz de arayıp bir iletsin durumu sıkıntı çıkmasın 750 tane pc den bahsediyoz inş sıkıntısız gelir geri kalanı

Clax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert can
az önce aradım iade yok dediler ama 24 ay boyunca garanti kapsamında yardımcı oluruz dediler ilettim böyle sıkıntılar var diye gerekli departmana ileticem ona göre baksınlar dediler benim kasa daha montajdaymış cumaya anca çıkar bakalım abdullah reiz de arayıp bir iletsin durumu sıkıntı çıkmasın 750 tane pc den bahsediyoz inş sıkıntısız gelir geri kalanı
İnşAllah benimki de daha montajda herhalde kargoya çıkmadı

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL
Arkadaşlar ürün elime ulaştı ve çalışır vaziyette

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Batuhan
Yarin kargo gelip alıcak incehesapta bir departman varmış arıza için bakicaklar hayırlısı 10 sene sonra bilgisayar alıyorum boyle denk geldi güç kaynağında sorun olduğunu düşünüyorum yarin yolluyucam geri artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ramazan tk
Şimdi kargo geldiğinde kargoyu almazsak direk iade olur mu.?

Top Bottom