Yiğit Beren
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,785
bence yap almışken sağlam al@Abdullah Hacıgül bey sizce geri göndereyimmi yapıştırıcıyla halledeyimmi geri göndermem gelmesi 20 günü bulur
bence yap almışken sağlam al@Abdullah Hacıgül bey sizce geri göndereyimmi yapıştırıcıyla halledeyimmi geri göndermem gelmesi 20 günü bulur
@Abdullah Hacıgül bey sizce geri göndereyimmi yapıştırıcıyla halledeyimmi geri göndermem gelmesi 20 günü bulur
Bence uzay sistem olarak kullanıp sadece kasayı gönderebilirsin.
Plastik bir kasadan düştüğü zaman yeri delmesini falan mı bekliyorsun bu türlü üyenin işine yaramayacak boş yorumları hangi forumda yapabileceğini biliyorsun mümkünse orada yap
Bahsettiğiniz forumda konuyla alakasız mesajlara "gereksiz mesaj" uyarısı verilir, haberiniz olsun.üyenin işine yaramayacak boş yorumları hangi forumda yapabileceğini biliyorsun mümkünse orada yap
Konuyu kirletme hiçbir işe yaramamaBahsettiğiniz forumda konuyla alakasız mesajlara "gereksiz mesaj" uyarısı verilir.
Biraz daha zorlarsan ban yiyeceksin galiba
Ben burada kaç defa raporladım bu tarz mesajları, ancak bir dönüş olmadı. Neden?Plastik bir kasadan düştüğü zaman yeri delmesini falan mı bekliyorsun bu türlü üyenin işine yaramayacak boş yorumları hangi forumda yapabileceğini biliyorsun mümkünse orada yap
Kontrol ettim dönüş yapılmamış hiçbir raporun yokBen burada kaç defa raporladım bu tarz mesajları, ancak bir dönüş olmadı. Neden?
Şu an değil, daha önceden raporladım. Reddedildiğine dair bildirim bile yollanmadı.Kontrol ettim dönüş yapılmamış hiçbir raporun yok
forum.donanimarsivi.com