Neler Yeni

Flexy Silver sistemim geldi ve kırık var

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Şu an değil, daha önceden raporladım. Reddedildiğine dair bildirim bile yollanmadı.
Arkadaşlarla toplanıp epica59 'un raporlarına bakmayın diyoruz! güzel kardeşim cevaplanmayan raporun yok diyorum takibini yapamıyorsan ısrarla sorma. Konuyu da kirletmeyin diyorum adam halen yorum yazıyor

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Arkadaşlarla toplanıp epica59 'un raporlarına bakmayın diyoruz! güzel kardeşim cevaplanmayan raporun yok diyorum takibini yapamıyorsan ısrarla sorma. Konuyu da kirletmeyin diyorum adam halen yorum yazıyor
Foruma kayıt olurken konuyu kirletmeye dair bir kural göremedim varsa fotoğraf ile gösterebilir misiniz?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Herhangi bir sebepten dolayı uyarı alınıyorsa onun kuralları yazılması gerekir, yani diğer forumlarda böyle işliyor düzen.
Zaten uyarı alınca bildirim geliyor insan kendine sahip çıkamıyor ise foruma gelmesin.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Uyarı alınca bildirim geliyor ama iş işten geçmiş oluyor. Kıvırmayın, kurallarda yazması gerekiyor eğer uyarı veriliyorsa.
Haklısın aslında bir nevi, şahsen kurallar konusunda bir reform yapılması zaten lazım.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Hocam hala konudan alakasız konuşuyorsunuz 😁
Konuya gelinxe hocam garantiye göndersen çözülür ama Abdullah abinin dediği gibi oluyorsa in panel istemek daha mantıklı hem sıkılmamış olursun o sırada da oyun oynarsın on panel gelene kadar.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Yo ben sadece forum kuralları hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum. Öyle bir kural göremedim de.
Hocam sorduğun soruya lafım yok demek istediğim farklı bir konu açabilirsiniz adam o kadar yazmış konuyla alakasız yazmayın diye

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Kendisi ilah mı oluyor? Kurallarda yazmayan bir şeyi uygulamak zorunda değilim.
Tamam hocam (örnek var normalde)yasalarda da adam öldürmek yazmıyor git öldür 😁
Böyle bir mantık yok boş yapıyorsun.

Top Bottom