Flo Ayakkabi degişim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,036
Arkadaşlar selam bundan 2 ay önce Temmuz'da ayakkabi almıştım FLO 'da ,700 TL'ye ama beyaz olduğu için çabuk kirleniyor ve çok zor yıkanıyor. Fişi yanımda hatta kutusuda var gidip değiştirebilir miyim zaten 6 ay süresi var ama ayakkabıda sorun yok kabul etmezler diye korkuyorum

Bu yüzden değiştirebilecegini sanmıyorum. Sen beyaz ayakkabı alıp 2 ay giyip kirlettin. Şimdi de adamlar o ayakkabıyı alıp başkasına da satamayacak durumdaysa almazlar.

Sence ne kadar mantıklı?

beyaz ayakkabı kirleniyor diye 2 ay sonra değiştiremezsin anca aldıktan sonraki 2 hafta içinde olabilir.
Geçen sene bot aldıktan 1 ay sonra tabanı açılmıştı 2 kere 2ayda bir değiştirdik sonrasında üstüne ekleyip daha iyisini almıştım
Post automatically merged:

Bu yüzden değiştirebilecegini sanmıyorum. Sen beyaz ayakkabı alıp 2 ay giyip kirlettin. Şimdi de adamlar o ayakkabıyı alıp başkasına da satamayacak durumdaysa almazlar.
Ya şimdi yıkadım tertemizde gidip ayak uçlarımı ağrıtıyor konforlu değil desem yapabilirlermi

Ya şimdi yıkadım tertemizde gidip ayak uçlarımı ağrıtıyor konforlu değil desem yapabilirlermi
2 ay geçtikten sonra ayakkabıda problem olması lazım yırtılma açılma vs. Konforlu değilse 2 hafta içinde götürsen daha iyi olurdu. Şansını dene ama pek umudun olmasın

2 ay geçtikten sonra ayakkabıda problem olması lazım yırtılma açılma vs. Konforlu değilse 2 hafta içinde götürsen daha iyi olurdu. Şansını dene ama pek umudun olmasın
Yazın tatildeydim ayakkabıyıda spor zamanı giyiyordum derim yarın okuldan sonra denerim

Eski flo çalışanıyım, dışarda giydiysen değiştirmezler. Sorun uydurup incelemeye yollarlar o da ret gelir

Eski flo çalışanıyım, dışarda giydiysen değiştirmezler. Sorun uydurup incelemeye yollarlar o da ret gelir
geçen yıl kışlık bot almıştım 2 kere ayak tabanı kalkmıştı kirli çamurlu verdim sorunsuz iade etmişlerdi en sonda üstüne para ekleyip düzgün bir lumberjack outdoor ayakkabı aldım

geçen yıl kışlık bot almıştım 2 kere ayak tabanı kalkmıştı kirli çamurlu verdim sorunsuz iade etmişlerdi en sonda üstüne para ekleyip düzgün bir lumberjack outdoor ayakkabı aldım
Sırf kirlendi diye yaşadığınız bu sorun için konuşmuştum, diğer hatalarda yardımcı oluyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,557
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri