K Kralyum 80+ Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Nurullah Kurnaz 8 Eylül 2022 #1 Merhabalar arkadaşlar for honor almayı düşünüyorum ama hikayesi yok denecek kadar kısaymış online kısmı hala oynanıyor mu yoksa maç bulması çok mu uzun sürer.
Merhabalar arkadaşlar for honor almayı düşünüyorum ama hikayesi yok denecek kadar kısaymış online kısmı hala oynanıyor mu yoksa maç bulması çok mu uzun sürer.
Ravyn 80+ Bronze Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1,093 Dahası Reaksiyon skoru 376 Konum Cehennem İsim Adem Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı 8 Eylül 2022 #2 çok uzun sürmez eskiden baya bot geliyordu karşına
K Kralyum 80+ Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Nurullah Kurnaz 8 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ravyn yazmış: çok uzun sürmez eskiden baya bot geliyordu karşına Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler
Ravyn yazmış: çok uzun sürmez eskiden baya bot geliyordu karşına Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler