ford ka 2001 model 1.3 motor

appyn

80+
Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar merhaba yeni evliyim bütcemizi biraz zorlayarak başlıkta belirttiğim arabayı almayı düşünüyoruz. Sizce alınır mı araştırmalarımın sonucu km si gercekci olamayabileceğini (100binde kendini sıfırlıyormuş) ve hararet göstergesi olmadığını öğrendim çözülebilir problemler mi araç hakkında ne düşünüyorsunuz şimdiden teşekkür ederim

Hocam kolay satabileceğiniz arabaları öneririm. Ki bu araçların parçaları da diğerlerine nazaran daha uygun oluyor
Klimalı paliolara bakmanızı öneririm. Bu araç küçük , piyasasını bilmiyorum ama hızlı olduğunu zannetmiyorum , parça durumu nedir bilmiyorum .
Neden palio öneriyorum ?
Tam yeni şöförlük öğrenen aracı
Parçası ucuz
Yürütmesi ucuz
Her şeyiyle makul bir araç

Hocam kolay satabileceğiniz arabaları öneririm. Ki bu araçların parçaları da diğerlerine nazaran daha uygun oluyor
Klimalı paliolara bakmanızı öneririm. Bu araç küçük , piyasasını bilmiyorum ama hızlı olduğunu zannetmiyorum , parça durumu nedir bilmiyorum .
Neden palio öneriyorum ?
Parçası ucuz
Yürütmesi ucuz
Palio teneke be. Yürütmesi ucuz da yürütmesi zor işte. Ford ka çok kompakt ve basit bir araba. tek kapı minnak sürüşü daha kolay ustalar yanaşıyor bence Ford ka daha mantıklı.

Neden palio öneriyorum ?
Parçası ucuz
Yürütmesi ucuz
hocam bütcemiz şuan bu ayarda ki arabalara yetiyor önceliğimiz bütce ve arabada makul gibi geldi.
Palio teneke be. Yürütmesi ucuz da yürütmesi zor işte. Ford ka çok kompakt ve basit bir araba. tek kapı minnak sürüşü daha kolay ustalar yanaşıyor bence Ford ka daha mantıklı.
bende aynı düşüncedeyim beni düşündüren tek şey yukarda belirttiğim şeyler ve satışı kolay olur mu piyasası var mı?

hocam bütcemiz şuan bu ayarda ki arabalara yetiyor önceliğimiz bütce ve arabada makul gibi geldi.

bende aynı düşüncedeyim beni düşündüren tek şey yukarda belirttiğim şeyler ve satışı kolay olur mu piyasası var mı?
Hocam şöyle palio 1 aya giderse ka 2 aya gider ama Ford ka da tercih edilen bir araba. Satışı kolay olur mu mantığıyla bakma. Aldığın gibi koy satışa bırak gelsin teklifler canın satmak istediğinde de değerlendirir satarsın.

Türkiye'de ekonomi böyleyken her araba alınır, her araba satılır şahsi kanaatimce

1.6 DOCH motor 16V

ABS,4 Disk fren
beyni, gaz kelebeği, oksijen, rolanti, map vb. bütün sensörleri, ateşleme bobini,bujileri hepsi bosch fabrika çıkışlı
Viraj denge çubuğu,z rod
Deri koltuklar, ön iki koltuklar
ısıtmalı, elektrikli aynalar, 4 cam otomatik, iki yönlü sunroof,
gözlük koyma gözü, usb cd çalarlı teyp,klima,hidrolik direksiyon,teybi direksiyondan kontrol etme tuşları, immobilizer,alarm fabrika çıkışı geliyor. Bagajı çok geniş, muadillerine göre az yakıyor, Motoru LPG ile uyumlu çalışıyor. Parça fiyatları uygun,Jeep vs bakan ustalar bunu oyuncak gibi görüyor ustasını bulmak çok kolay. Kullananların %98i memnun çevremde de kullanan var ben de kullandım kaliteli bir araç.

Değişir
Bu arada yürütmesi zor değil 2 sene kullandık bende şöförlüğümü bu arabada öğrendim rahat bir arabadır.
Evet ford ka daha basit bir araba fakat çok küçük. İllaki hacim gerekiyor ve bu arabada fazlasıyla yok
Teneke konusuna gelirsek her araba teneke sacdan olmayan has be has komple demir malzeme araba yok sonuçta
Performans bekleyene de 1.6 palio öneririm tabii para konu sahibinin kendi kararı

Değişir
Bu arada yürütmesi zor değil 2 sene kullandık bende şöförlüğümü bu arabada öğrendim rahat bir arabadır.
Evet ford ka daha basit bir araba fakat çok küçük. İllaki hacim gerekiyor ve bu arabada fazlasıyla yok
Teneke konusuna gelirsek her araba teneke sacdan olmayan has be has komple demir malzeme araba yok sonuçta
Performans bekleyene de 1.6 palio öneririm tabii para konu sahibinin kendi kararı
Hocam piyasadaki palioların yarısı çöp iyiler de dünya parası hiç gerek yok çok ciddiyim. Sizdeki iyidir ama hepsinin kondisyonu iyi olmuyor. Ben de kullandım az çok aşinayım El freni çekince arka koltuk öne uçuyordu

Palio ve renault grubu hakkında düşündüğünüz şeylerin aynısını geely için düşünüyorum hocam
Cherry tiggoya hiç binmedim ama en azından donanım göz dolduruyor ve parçası bulunuyor

Geely için net konuşayım . 1.5 motorlu olana motor yaptık ustamla.
Bir arabanın hiç bu kadar baştan savıldığını görmedim . Her gittiğin usta bu arabayı sallıyor . Benim dükkanım olsa ben de sallarım çok ciddiyim. Alınacak yapılacak binilecek bir araba değil
Durduk yere elektrik arızası veren , hararete bulaşınca kuş serilerinden beter bir araba oluyor . Parça olarakta bir contayı 1 hafta beklemiştik 1.5 motor için gerisini siz düşünün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam piyasadaki palioların yarısı çöp iyiler de dünya parası hiç gerek yok çok ciddiyim. Sizdeki iyidir ama hepsinin kondisyonu iyi olmuyor. Ben de kullandım az çok aşinayım El freni çekince arka koltuk öne uçuyordu
Bizdeki araba belki piyasadaki her arabadan daha kötü haldeydi babam diriltti arabayı yoksa binilecek bir araç değildi zamanına göre
1.2 motorunu da önermem alana 1.6 öneririm performans için
Fiat aracı ülkede yürütmek kolay bunlar da öyle
Kondisyon kısmı değişir hocam ya bizdeki de aşırı iyi değildi koltukları falan hep ben temizlemiştim .
Zaten bunlar artık 20 yaşını geçti normal diyebilirim.
Bu paraya boyaya hiç takılmamalı zaten

Geri