Format Atamıyorum Yardım Eder misiniz?

eminn_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
579
haberiniz vardır önceki konularda bu bilgisayara format atarken hep hata alıyorum yarıda kaldım me yapacağım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haberiniz vardır önceki konularda bu bilgisayara format atarken hep hata alıyorum yarıda kaldım me yapacağım ?
@BurakHalil @Ryphex

Ekler

• IMG_20210321_021848.jpg
    IMG_20210321_021848.jpg
    2.5 MB · Hit: 67
iki yolda işe yaramadı. bilgisayar böyle kaldı

her 3 4 açılışta bir bios renkleri böyle oluyor

Ekler

• IMG_20210321_024150.jpg
    IMG_20210321_024150.jpg
    3.3 MB · Hit: 42
Son düzenleme:
.iso dosyanı değiştir ve rufusla flasha atarken verdiğim linkteki gibi attığına emin ol

Bu hatanın genelde üç farklı nedeni var ya ramlerin sorunlu ya flash belleğin yada flash belleğe atılan .iso dosyan belkide .iso yu belleğe atış şeklin

.iso dosyanı değiştir ve rufusla flasha atarken verdiğim linkteki gibi attığına emin ol

Bu hatanın genelde üç farklı nedeni var ya ramlerin sorunlu ya flash belleğin yada flash belleğe atılan .iso dosyan belkide .iso yu belleğe atış şeklin
öncedende bu hatayı alıyordum iso dosyasında yada flaş da bir sorun yok birkaç ayar değişikliği ile random taktikler deneyerek kurmuştum Windows 10 u ramlardan kaynaklı ise de değişmem mi gerek başka ramim yok nasıl anlatacağım ve şuan securty boot u kapattım siye ekran alamıyorum 10 saniyede bir gidip gidip geliyor demiştim format atmaya kalkmayayım diye

İso dosyan bozuk olabilir rufus ile temiz birdaha yaz.
öncedende aynı sorunları yaşıyordum yine aynı bellek ile düzelttim random bişiler yaparak en son çarw kurdum bilgisayarı

A

@BurakHalil @Ryphex
Ahci mod açık olsun
Boot ayarları usb ilk sırada olsun
Rufus ile baştan yazdır
Usbyi anakarta tak
İsonu kontrol et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,456