Hasan344
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,486
Secure boot olayından oluyor windows hala kuruluysa secure bootu kapatıp yeniden başlatın mavi ekran üzerinde bitlocker şifresi isteyecek cihazda kendi microsoft hesabınız giriliyse ekrandaki adımları uygulayınArkadaşlar iyi akşamlar bir süre önce 2. El laptop almıştım ve uzun süredir laptop yatiyordu. Eski sahibinin bilgileri içinde diye format atmaya karar verdim. Fakat işletim sistemini kuracağım diski seçtiğimde hata veriyor. Nasil çözebilirim?
evet bundan dolayıda yapıyor olabilirDisk yöneticisinde Bitlocker'ı devre dışı bırakmak için ayar var. Olmuyor dersen belleğin birine Ubunutu yazdır, onun disk yönetimi uygulamasıyla diski pırıl pırıl yaparsın.
Hocam diskte şuan işletim sistemi yok. Sıkıntı orada.Secure boot olayından oluyor windows hala kuruluysa secure bootu kapatıp yeniden başlatın mavi ekran üzerinde bitlocker şifresi isteyecek cihazda kendi microsoft hesabınız giriliyse ekrandaki adımları uygulayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet bundan dolayıda yapıyor olabilir
Hocam diskte işletim sistemi yok suan.Disk yöneticisinde Bitlocker'ı devre dışı bırakmak için ayar var. Olmuyor dersen belleğin birine Ubunutu yazdır, onun disk yönetimi uygulamasıyla diski pırıl pırıl yaparsın.