Kaan yılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
Arkadaşlar win10 usb si hazırlıyıcam rufus programı ile ama hangi sürümü indirmem gerek nerden indiricem bilmiyorum
Buna bakabilirsinArkadaşlar win10 usb si hazırlıyıcam rufus programı ile ama hangi sürümü indirmem gerek nerden indiricem bilmiyorum
Buna bakabilirsin yazdığım şeyin üstüne bas
Sonradan anladımda öncelikle eline sağlık güzel açıklayıcı bir video lakin ben onları biliyorum sorun hangi sürümü indiricem 1909 mu 2004 herkes bir şey diyorBuna bakabilirsin yazdığım şeyin üstüne bas
Teşekürler hangi versiyonu tavsiye edersinhttps://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 dostum mıcrosoftun kendi sitesi buradan aracı indirip istediğin versiyonu seçip usbye hazırlayabilirsin
rica ederim ben pro olanı kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederimTeşekürler hangi versiyonu tavsiye edersin
2004Sonradan anladımda öncelikle eline sağlık güzel açıklayıcı bir video lakin ben onları biliyorum sorun hangi sürümü indiricem 1909 mu 2004 herkes bir şey diyor
Daha iyi bir seçim dostum
Tamamdır tekrardan teşekkürlerrica ederim ben pro olanı kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim![]()
Bunu senin yaptığını yaparkenmi seçiyoruz2004
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha iyi bir seçim dostum
Yardımcı olabildiysem ben teşekkür ederim .Tamamdır tekrardan teşekkürler
Son bir soru çok sordum farkındaydımdaYardımcı olabildiysem ben teşekkür ederim .
Zaten araçtan indirince son sürüm yükleniyorSon bir soru çok sordum farkındaydımda2004 sürümünü ne zaman seçicez