Runtime broker dediğimiz şey uygulama izinlerini yönetiyor büyük ihtimalla windowsda sorun var. Ilk olarak sistemdeki önemli dosyaları başka bi cihaza flasha drive aktar. Sonra tüm windows güncellemeleri yap yaptıktan sonra düzelmezse windows 0 dan kur bir daha ama farklı bi yerden flash vs. Alınmış olsun. Bi başka yöntemze run time broker i durdurmak görev yöneticisinden ama eğer bilgisayarda virüs varsa sıkıntı olur mu bilmiyorum, denersen bile cihazda önemli bi belgenin olmadığa emin ol.Sadece fotoğrafları açtım ve sonuç; resmen herşeyi Windows hizmetleri yiyor. Ardı ardına birkaç kare yakalayabildim.
Arkadaşın attığı adımlarıda takip edebilirsiniz büyük ihtimal dsim ile çözülür ama ilk önce sistwmdeki dosyaları koruyun(taşıyın) hocam virüs olma ihtimal var.AMD sitesinden auto-detect programı indirip güncellemelerini yap.
Windows güncellemelerini bir yaptır belki onu yapmaya çalışıyordur.
DISM rehber ile windows hatalarını taratabilirsin.
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi
Windows 10'da karÅılaÅtıÄınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin iÅini yapmasınıwww.technopat.net
Hiç olmadı tekrardan başka bir USB ile microsoft sitesinden tekrar windows indirip tekrar windows kurmayı deneyebilirsin.
BIOS'un güncel değilse BIOS'unu da güncelle. BIOS güncelleyince ayarlar sıfırlanır tekrardan RAM'ler için DOCP ayarını açmayı unutma.
zaten 2 kere sıfırlayıp tarama yaptımvirüs den kaynakli bence. usb dahil.her seyi sıfırla. sonra hersey boş olsa bile tara. sonra usb ye yeniden windows indir. kurma ekraninda bicimlendir sil olustur
DISM haricinde hepsini yaptım. Flashla sıfırlama hiç yapmadım sıfırlamadan önce virüs vardı sıfırlamama rağmen hala olabilir miRuntime broker dediğimiz şey uygulama izinlerini yönetiyor büyük ihtimalla windowsda sorun var. Ilk olarak sistemdeki önemli dosyaları başka bi cihaza flasha drive aktar. Sonra tüm windows güncellemeleri yap yaptıktan sonra düzelmezse windows 0 dan kur bir daha ama farklı bi yerden flash vs. Alınmış olsun. Bi başka yöntemze run time broker i durdurmak görev yöneticisinden ama eğer bilgisayarda virüs varsa sıkıntı olur mu bilmiyorum, denersen bile cihazda önemli bi belgenin olmadığa emin ol.
Arkadaşın attığı adımlarıda takip edebilirsiniz büyük ihtimal dsim ile çözülür ama ilk önce sistwmdeki dosyaları koruyun(taşıyın) hocam virüs olma ihtimal var.
Ayarlardan kontrol etmiştim amd sürücüsü indirmeden önce. Güncel, DISM hariç dediklerinizi yaptım ona da bakayım.Windows güncellemelerinin tamamını yap. Düzelmezse yukarıda yazdığım adımları takip et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzelirse de yapabilirsin bir zararı yok aksine performansını arttırır.
Shift'e basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlattım çıkan pencereden tüm sürücüleri vs. sıfırladım usb olmadan. Siz hangi yöntemden bahsediyorsunuz?hani yapmıştın
Sadece fotoğrafları açtım ve sonuç; resmen herşeyi Windows hizmetleri yiyor. Ardı ardına birkaç kare yakalayabildim.
Windows güncelleme o sanırım windows hizmetleri onu kapatırmısın güncellemeleri öyle deneSadece fotoğrafları açtım ve sonuç; resmen herşeyi Windows hizmetleri yiyor. Ardı ardına birkaç kare yakalayabildim.
Windows güncellemesi o sanırım windows hizmet ana bilgisayarı yazan şey . şuanlık kesim çözümün bence atlas os indir onu formatla pc ne güvenlik olarak uzun süre kullandım hiç sorun yaşamadımSadece fotoğrafları açtım ve sonuç; resmen herşeyi Windows hizmetleri yiyor. Ardı ardına birkaç kare yakalayabildim.
Windows'tan sorun gider sekmesinden sıfırlıyorum usb olmadan şimdi DISM ile onarma deneyeceğim biraz karışık geldi ama deneyeceğim.Sen USB bellekle format mı atıyorsun yoksa Windows ayarlarından bilgisayarı mı sıfırlıyorsun?
Düzgünce usb ile format at. Dediğim her şeyi yap. Birini yapıp diğerini bırakma.
Bu işlemi uygulayarak format atmış mı oluyorum yani?Sen USB bellekle format mı atıyorsun yoksa Windows ayarlarından bilgisayarı mı sıfırlıyorsun?
Düzgünce usb ile format at. Dediğim her şeyi yap. Birini yapıp diğerini bırakma.
Bu dediğin attığım video ise o zaten FORMAT videosu. Sen bilgisayarını "sıfırla" diyince format atmıyorsun. Asıl format videodaki gibi atılır.Bunu format atmadan mı yapmalıyım?