Format attıkdan sonra PC ses gelmiyor

Batu82719

80+
Reaksiyon skoru
13
Format attım bilgisayara driver leri indirdim sonra Yüklu ses çıkış aygıt yok diyor ve ses gelmiyor kulaklıgın mic algılandı ama ses çıkış olmuyor napıcam.yt deki video ları izledim olmadı

Ses Driverini indirdin mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmadi aygit yoneticisinden surucuyu kaldir ve surucu kaldirilirken cihazida kaldri secenegini aktif et sonra bilgisayari yeniden baslat aygiti tekrar aktiflestir bak ses var mi yok mu varsa driveri tekrar kur, eger ses giderse driver sorunudur driver kurma.

Olmadi aygit yoneticisinden surucuyu kaldir ve surucu kaldirilirken cihazida kaldri secenegini aktif et sonra bilgisayari yeniden baslat aygiti tekrar aktiflestir bak ses var mi yok mu varsa driveri tekrar kur, eger ses giderse driver sorunudur driver kurma.
Tamam deniyecem

Driver bosster dan tüm hepsini indirdim

O yuzden yoktur, lutfen bu driver uygulamalarini kulanmayin sacmaliktan baska bir sey degil, laptop degilse zaten bilgisayara 2-3 tane indirecegin driver var gi anakart sitesinden kendin indir daha iyi. Bu tarz uygulamalar bozuyor surucleri zaten, veya bu tarz problemler yaratiyorlar.

O yuzden yoktur, lutfen bu driver uygulamalarini kulanmayin sacmaliktan baska bir sey degil, laptop degilse zaten bilgisayara 2-3 tane indirecegin driver var gi anakart sitesinden kendin indir daha iyi. Bu tarz uygulamalar bozuyor surucleri zaten, veya bu tarz problemler yaratiyorla

O yuzden yoktur, lutfen bu driver uygulamalarini kulanmayin sacmaliktan baska bir sey degil, laptop degilse zaten bilgisayara 2-3 tane indirecegin driver var gi anakart sitesinden kendin indir daha iyi. Bu tarz uygulamalar bozuyor surucleri zaten, veya bu tarz problemler yaratiyorlar.
Tamam sağolun

O yuzden yoktur, lutfen bu driver uygulamalarini kulanmayin sacmaliktan baska bir sey degil, laptop degilse zaten bilgisayara 2-3 tane indirecegin driver var gi anakart sitesinden kendin indir daha iyi. Bu tarz uygulamalar bozuyor surucleri zaten, veya bu tarz problemler yaratiyorlar
Anakart modeline nasıl bakabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,090
Üyeler
186,016
Son üye
ugurkzlkya
Geri