gerek yok dersen sıkıntı yok chipset sürücü ne? linkini atar mısın win10 64 bit kullanıyorum. ayrıca işlemci ve ssd driverı falan var mı?Chipset sürücüsü kâfi.
Windows zaten LAN ve ses sürücülerini otomatik kuruyor ve genelde sorunsuz oluyor bu sürücüler, ama sen istersen yine anakartının sitesinden LAN ve ses sürücülerini indirebilirsin.
ilk kez format attım. neden böyle dedinki şimdidonanımlarının web sayfalarına girip teker teker indirebilirsin. Link istemek nedir ya. Bu kadar da hazırcı olmayın.
Bari hangi şehirdesin adres konum ver de gelip senin yerine halledelim !
Chipset'in tanımını yapamam ama sürücüsünü kurmalısın.gerek yok dersen sıkıntı yok chipset sürücü ne? linkini atar mısın win10 64 bit kullanıyorum. ayrıca işlemci ve ssd driverı falan var mı?
Chipset sürücüsü kâfi.
Windows zaten LAN ve ses sürücülerini otomatik kuruyor ve genelde sorunsuz oluyor bu sürücüler, ama sen istersen yine anakartının sitesinden LAN ve ses sürücülerini indirebilirsin.
ayrıca ben diski 80 ve 370 olarak böldüm ama 370 olan kısım yok nasıl açıcam orayıChipset sürücüsü kâfi.
Yok, hayır.Reis chipsetleri anakartın modeline göre indirmiyor muyuz?
Ayrılmamış olan alana sağ tıkla ve Yeni Basit Birim yap.ayrıca ben diski 80 ve 370 olarak böldüm ama 370 olan kısım yok nasıl açıcam orayı
sağolYok, hayır.
Chipset üreticisi kim ise onun kendi sitesinden indirebilirsin.
Anakart üreticisinin kendi sitesinden de indirirsin ama bazen güncel olmayan sürücüler olabiliyor orada.
Chipset sürücüsünü ben genellikle chipset'i üreten firmanın sitesinden yüklüyorum.
Ayrılmamış olan alana sağ tıkla ve Yeni Basit Birim yap.
bişey dicem bu chipset driver dondu normal mi? hem nvidia game ready hem o çalışıyordu nvidia kuruldu ama chipset driver dondu. üstüne 2 kez tıkladım kapandıYok, hayır.
Chipset üreticisi kim ise onun kendi sitesinden indirebilirsin.
Anakart üreticisinin kendi sitesinden de indirirsin ama bazen güncel olmayan sürücüler olabiliyor orada.
Chipset sürücüsünü ben genellikle chipset'i üreten firmanın sitesinden yüklüyorum.
Ayrılmamış olan alana sağ tıkla ve Yeni Basit Birim yap.
Normalde olmaması gerek.bişey dicem bu chipset driver dondu normal mi? hem nvidia game ready hem o çalışıyordu nvidia kuruldu ama chipset driver dondu. üstüne 2 kez tıkladım kapandı
Tamamdır zaten win update başlatması vardı denk geldi tuhafNormalde olmaması gerek.
Yeniden başlatıp deneyebilirsin.
Amd chioset ile şunlar iniyorNormalde olmaması gerek.
Yeniden başlatıp deneyebilirsin.
Tamam, hepsi seçiliyken Install de.Amd chioset ile şunlar iniyor
Amd ryzen power plan
Amd pci device driver
Amd gpio driver
Amd psp driver
Amd gpio driver (for promontry)
Amd smbus driver
heh tamam sağol suscedfullf dedi :d ingim kötü birazTamam, hepsi seçiliyken Install de.
Bir şey daha sorcam hani kullanıcı adı ile klasör olur onu nasıl koyucam furkan diye klasör olur meselaTamam, hepsi seçiliyken Install de.