Format Gerekli Mi ?

ErcüCeran

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
760
Ben yeni Msi Mortar B450M MAX anakart ve 1600 AF işlemci aldım ikinci el dostlar hala garantileri var. Şu an kullandığım bilgisayarda zaten windows 10 yüklü ama yeni anakart ve işlemciden sonra format atmam iyi olur mu sizce ne yapmalıyım. Tamamen keyfine sıfırdan sistem güzel olsun diye format da atabilirim bu arada ama gerekli mi onu merak ettim

Evet driver çakışması olacaktır. Sistem kararlı çalışmayacaktır. Format atmanız gerekiyor.

Ben yeni Msi Mortar B450M MAX anakart ve 1600 AF işlemci aldım ikinci el dostlar hala garantileri var. Şu an kullandığım bilgisayarda zaten windows 10 yüklü ama yeni anakart ve işlemciden sonra format atmam iyi olur mu sizce ne yapmalıyım. Tamamen keyfine sıfırdan sistem güzel olsun diye format da atabilirim bu arada ama gerekli mi onu merak ettim
En iyisi format atıp temiz kurulum yapmak olacaktır.

Konuya biraz geç gelmişim. Hangi anakarttan ve hangi işlemciden o sisteme geçeceksin?

Şimdi hocam tek tek sistem topladım öğrenciyim. Saphirre Nitro+ Rx 580 8 gb aldım. SSd aldım kasamı aldım gaming gecesinden tuf 16 gb 3200 mhz ramlarimi aldım monitörümü aldım ekipman ve anakart işlemci kaldı. İnanır mısınız şu an bu sistemde Esonic h55 kcl es anakart i3 540 işlemci ve 8gb ddr3 ram var ahhfhafha darboğazın doruklarını yaşıyorum velhasıl az kaldı ürünler gelecek. Sistem böyle olacak format gerekli mi ?

Şimdi hocam tek tek sistem topladım öğrenciyim. Saphirre Nitro+ Rx 580 8 gb aldım. SSD aldım kasamı aldım gaming gecesinden tuf 16 gb 3200 mhz ramlarimi aldım monitörümü aldım ekipman ve anakart işlemci kaldı. İnanır mısınız şu an bu sistemde Esonic h55 kcl es anakart i3 540 işlemci ve 8gb ddr3 RAM var ahhfhafha darboğazın doruklarını yaşıyorum velhasıl az kaldı ürünler gelecek. Sistem böyle olacak format gerekli mi ?
Chipset sürücüsü falan kurmuşsundur, kurmasan bile Windows kendi sürücülerini kuruyor. Bence at ya, normalde atmaya gerek yok ama garanti olsun.

Chipset sürücüsü falan kurmuşsundur, kurmasan bile Windows kendi sürücülerini kuruyor. Bence at ya, normalde atmaya gerek yok ama garanti olsun.
Haklısın komserim atalım kurtulalım temiz olsun belki uğraşmaya gerek yoksa formatla uğraşmam diye düşündüm de o bile zevkli ya sıkıntı yok :D Teşekkür ederim.

Geri