TheBuluts 80+ Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 442 Reaksiyon skoru 138 22 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Dursun Efe Caymaz yazmış: O zaman flas diskini okumuyor veya iso dosyasını oluşturken rufusdan uefi seçmedin Devamı için tıklayın... Usbyi halletim de bir de benim diskim 2ye bölünmüş vaziyette onu pc içinden format atmadan birleştirebilir miyim
Dursun Efe Caymaz yazmış: O zaman flas diskini okumuyor veya iso dosyasını oluşturken rufusdan uefi seçmedin Devamı için tıklayın... Usbyi halletim de bir de benim diskim 2ye bölünmüş vaziyette onu pc içinden format atmadan birleştirebilir miyim
LastXeon 80+ Bronze Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 653 Reaksiyon skoru 583 22 Haziran 2020 #15 TheBuluts yazmış: Usbyi halletim de bir de benim diskim 2ye bölünmüş vaziyette onu PC içinden format atmadan birleştirebilir miyim Devamı için tıklayın... Bilmiyorum ama galiba olmuyor ama format atıktan sonrada birleştirebilirsin
TheBuluts yazmış: Usbyi halletim de bir de benim diskim 2ye bölünmüş vaziyette onu PC içinden format atmadan birleştirebilir miyim Devamı için tıklayın... Bilmiyorum ama galiba olmuyor ama format atıktan sonrada birleştirebilirsin