macOS
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
İşte dediğimi yap. ISO'ya bir partition ayır yeter.Benim sorumun cevabı ne olabilir sence?
İşte dediğimi yap. ISO'ya bir partition ayır yeter.Benim sorumun cevabı ne olabilir sence?
video rehber gibi bişey varmı? sadece win10 için flash almayım diyorum almışken kullanayım istiyorum.İşte dediğimi yap. ISO'ya bir partition ayır yeter.
ISO'yu rufusla yazdır önce. Sonra Minitool Partition Wizard ile ISO'nun olduğu bölümü küçültüp ayrı bir bölüm aç.video rehber gibi bişey varmı? sadece win10 için flash almayım diyorum almışken kullanayım istiyorum.
bunları flash a yapıyorum değilmi?ISO'yu rufusla yazdır önce. Sonra Minitool Partition Wizard ile ISO'nun olduğu bölümü küçültüp ayrı bir bölüm aç.
yani iso için sanal ayrı flash bellek gibi bişey oluşturacağım?ISO'yu rufusla yazdır önce. Sonra Minitool Partition Wizard ile ISO'nun olduğu bölümü küçültüp ayrı bir bölüm aç.
anladım yani flash bellekte özel bölümler oluşturacağım.Cevabın için sağol.C:, D:, F: diskleri falan var ya onlar gibi olacak. F: diskinde dosyalar olacakken D: diskinde imaj olacak.