Forum Çöküyor mu?

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,093
Arkadaşlar internetim kötü değil gayet iyi. Ama forumda ifade bırakırken bile 40 sn bekledim. 10 dk dır bekliyorum konu açma ekranı gelsin diye. Sizde de forum böyle yavaş mı? Bende diğer siteler gayet hızlı ama forum yavaş. Off şimdi yine beklemem gerekecek konu açılsın diye.

evet
Arkadaşlar internetim kötü değil gayet iyi. Ama forumda ifade bırakırken bile 40 sn bekledim. 10 dk dır bekliyorum konu açma ekranı gelsin diye. Sizde de forum böyle yavaş mı? Bende diğer siteler gayet hızlı ama forum yavaş. Off şimdi yine beklemem gerekecek konu açılsın diye.

evet 100 mbps var

Evet bende tek benden sanıyordum intim çok kötüde herhalde bunu senin gormen gitmesi gine 10dk surcek.

Bende bu aralar çok sık olmaya başladı.

Son günlerde foruma saldırı oluyor sanıdım.

evet o genel olarak @Mehmet Yılmaz hocam biliyorsanız ne zaman düzelir sorun nedir aydınlatabilir misiniz

Evet siteye giremiyorum girsem bile çok yavaş açılıyor mesajlarım geç gidiyor netim 50mbps olmasına rağmen bu aralar çok oluyor bu olay donanım arşiv forumda

bu aralar ara ara olmaya başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,755
Üyeler
185,947
Son üye
ardakeenJ
Geri