Neler Yeni

Forum için bazı öneriler

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
100 mesaja kadar DM kapalı olsun.
Bence gerek yok.
Konu başlıklarında çok büyük hatalar yapanlara veya rahatsız edici şeyler yazanlara ikinci seferde ceza verilsin.
Katılıyorum.
Konuda tartışma çıkaranlara veya konuyla alakasız konuşanlara 1 gün ceza verilsin.
Katılıyorum.
Katkıda bulunan gibi bir rütbe gelebilir foruma katkıda bulunmuş kişiler için.
Ne katılıyorum ne de katılmıyorum. :D
Eğer düşünürseniz mobil uygulama yapmanızı da isterim, zira bunu bekleyen büyük bir kesim bulunuyor.
Katılıyorum.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
güzel önerilerde mobil uygulamaya gerek yok bence. Zaten mobil arayüz gayet başarılı.
Aynı düşünüyoruz ama telefonu iyi olmayan kişiler için mobil uygulama daha pratik olabilir.

yeni konular için sekme zaten var ama onun dışındaki fikirler iyi gibi
Biliyorum ama ilk sırada yeni mesajlar yerine yeni konuların olması lazım. Hemencecik gözden kaçıyor çünkü gündemi çok meşgul eden konular varsa.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ana sayfada mesaj geldikçe konular öne çıkmasın, onun yerine yeni konular görünsün. Öyle olunca yardım isteyenler hemen arada kaynıyor çünkü. Özellikle de gündemi çok meşgul eden bir şey varsa daha sıkıntı oluyor.

100 mesaja kadar DM kapalı olsun.

Konu başlıklarında çok büyük hatalar yapanlara veya rahatsız edici şeyler yazanlara ikinci seferde ceza verilsin.

Konuda tartışma çıkaranlara veya konuyla alakasız konuşanlara 1 gün ceza verilsin.

Katkıda bulunan gibi bir rütbe gelebilir foruma katkıda bulunmuş kişiler için.

İndirme kısmı gelebilir, katkıda bulunan kişiler yazılım vs. forumda çok kullanılan şeyleri ekleyebilir.

Eğer düşünürseniz mobil uygulama yapmanızı da isterim, zira bunu bekleyen büyük bir kesim bulunuyor.

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Misakim benim be.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bir tane de benden:

İSTEKLİ BANLAR GERİ GELSİN!
Bunun için de böyle bir şey mantıklı olabilir:

Hem moderatör istekli ban attıysa kullanıcı geri açılmasını istediğinde uğraşmaz hem vakit ayırmak istemiyorsa 14 güne kadar hesabını kapatabilir. Çok zorlayacak bir şey de değil. Eklentiye bile gerek yok hatta.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Indirme kismina kesinlikle katiliyorum.

39121

80+ Gold