- En İyi Cevap
- 11
Dahası
.d.dTroll olmayan 1 tane plat-titanyum tanımıyorum
Peki
.d.dTroll olmayan 1 tane plat-titanyum tanımıyorum
La harbi dur eğleniyokmodlar afk 43 dkdir kitlenmedi konu
kanka öyle giriş yapralar normal üyeler gibi hesaplarına girince zaten modiratör hesapları ayrıcalıklı oluyorya mesela bizim anasayfamız felan onlarınki gibi değildi daha farklı konuların kenarlarında direk kısa yol kapatma seçenekleri felan vardır bende merak ettim şimdiben bir şey merak ettim aga moderatörlerde bizim gibi google chromeden donanımarşivi forum yazarak mı giriyor? @Mehmet Yılmaz
waow aynı şekilde giriyormuşuz hocam hesaplayıcı ile baktım günde girdiğim 3 siteden 2.96sı forum.donanımarşivi.com un yan sayfaları görünüyor1 kere bile öyle yapmadım sanırım.
Önceden URL yerine donanimarsivi.com/forum yazarak giriyordum sonra forum.donanimarsivi.com olduk.
Şimdi ise f tuşuna basınca zaten çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Hocam kendi konumuzu kilitleyebilelim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmYahu yönetici konuyu kilitliyor diye konu açmışsın şikayet etmişsin, sonra o konuda gelip üyeler konu kilitleyebilsin demişsiniz, paradoks var gibi.
Görelilik kuramı daha az karmaşıkYahu yönetici konuyu kilitliyor diye konu açmışsın şikayet etmişsin, sonra o konuda gelip üyeler konu kilitleyebilsin demişsiniz, paradoks var gibi.
Durduk yere konuyu kilitleyenlerden tut, konu dışına anlamsız konu açıp kilitleyenler, önceki dediğim gibi karşıt görüşündeki kişi gelince kitleyenler vs vs. bir çok şekli var bunun.@Toxpox hocam gelmişken nasıl suistimal edileceğini söyler misiniz?
Bence Sagopa dinleyen herkes ban hariç tüm admin özelliklerini kullanabilsinYahu yönetici konuyu kilitliyor diye konu açmışsın şikayet etmişsin, sonra o konuda gelip üyeler konu kilitleyebilsin demişsiniz, paradoks var gibi.
Hocam benimde konu bitmişti ama mesaj atıyorlardı bende mesaj atmasınlar diye başlığı MESAJ YAZMAYIN yaptım uyarı yedimBundan dolayı kaç tane ceza yedim Allah bilir