Neler Yeni

Forum İçin Minik Bir Öneri

Avolay

80+ Gold
"Yeni Mesajlar Yeni Konular Konu Dışı Popüler Konular" Yazan satırın sağına istediğimiz kategorileri koyabilsek güzel olur :) Çok gerekli değil ancak benim hoşuma gider direkt orada görmek bildiğim konuları (Biliyorum zaten aratılarak ya da açılan bir konu üzerindekine tıklayınca bunun olduğunu)

"Çok gerekli değil " kısmını alıntılayacak mizahşör arkadaşlara şimdiden başarılar :)
Toplum onayından geçtiği için moderatörleri etiketliyorum artık: @Emir Aydın @Mehmet Yılmaz @banxtre

Son düzenleme:

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eline sağlık

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Aslında güzel olabilir.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Usta rehber degil bu o.O2 o.O2
"Yeni Mesajlar Yeni Konular Konu Dışı Popüler Konular" Yazan satırın sağına istediğimiz kategorileri koyabilsek güzel olur :) Çok gerekli değil ancak benim hoşuma gider direkt orada görmek bildiğim konuları (Biliyorum zaten aratılarak ya da açılan bir konu üzerindekine tıklayınca bunun olduğunu)

"Çok gerekli değil " kısmını alıntılayacak mizahşör arkadaşlara şimdiden başarılar :)
Mantikli.

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
Yapılsa güzel olur ama uğraşırlar mı

Avolay

80+ Gold

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Mantikli

Top Bottom