OUHasan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 4,281
Emir aydın için her ay 2 koli cino alındığını duydum ne kadar doğru?Ben normal bir çalışanım. Moderatör arkadaşlar gönüllü, fakat onlara da katkılarımız oluyor tabii ki.
Bu dedikodu değil, yüzde yüz doğru. @Besim TibukEmir aydın için her ay 2 koli cino alındığını duydum ne kadar doğru?
Bu gizli bilgiyi kimden aldın?Emir aydın için her ay 2 koli cino alındığını duydum ne kadar doğru?
@Perfectshot06basit bir soru, sanane diyip gecistirebilirsiniz. sadece forumda moderator vb olunca gönüllü olarak mi yoksa bir ücret karsiligi mi hizmet ediliyor merak ettim
Yöneticiler alıyor, moderatörler gönüllü.basit bir soru, sanane diyip gecistirebilirsiniz. sadece forumda moderator vb olunca gönüllü olarak mi yoksa bir ücret karsiligi mi hizmet ediliyor merak ettim
Alıyor diye biliyorum, yanlışsam düzeltin
Yaşamış biri olarak bu yorumları görünce kanepeyi sırtladım.Elbet alıyorlardır diye düşünüyorum çünkü emek harcıyorlar.
ne gibi katkılar bende moderatör olurum ihtyaç olursa beni seçebilirsinizBen normal bir çalışanım. Moderatör arkadaşlar gönüllü, fakat onlara da katkılarımız oluyor tabii ki.
birisi söylemiştir knkBu gizli bilgiyi kimden aldın?
bizim forumun eksiği ney!!! @Abdullah Hacıgül abim modlara bı kıyak yapBurayı bilmem ama bazı forumlarda mod lara destek veriyorlar ama çok değil yani gene de hiç yoktan iyidir ama.