Krediler ne öyle 1m çekip 3m mu ne ödüyorsun 36ay içinEv araba varsa zorlasan tek asgari bile geçindirir 1 memur rahat rahat yaşatır o aileyi. Ev araba faktörü önemli.
100K alan adam ev kredisine falan girse 10 sene maaşının %70i yok malum
Krediler ne öyle 1m çekip 3m mu ne ödüyorsun 36ay içinEv araba varsa zorlasan tek asgari bile geçindirir 1 memur rahat rahat yaşatır o aileyi. Ev araba faktörü önemli.
100K alan adam ev kredisine falan girse 10 sene maaşının %70i yok malum
Üniversite dönemlerinde tek yaşıyorum. Ara dönemlerde ailemin yanına geliyorum. Aylık gelir için tam kesin bir şey söyleyemem ama 5 adet kiracımız var istanbulda. Ordan hesaplayabilirsin tahmini bişey (bende emin değilim çünkü).Hocam merak ettim siz tek mi yaşıyorsunuz ve aylık geliriniz ne kadar?
Demek senin deden ekmek yerine arsayı seçmiş helal olsunÜniversite dönemlerinde tek yaşıyorum. Ara dönemlerde ailemin yanına geliyorum. Aylık gelir için tam kesin bir şey söyleyemem ama 5 adet kiracımız var istanbulda. Ordan hesaplayabilirsin tahmini bişey (bende emin değilim çünkü).
3 milyon çekip bir ev alsan ev kredisine özel düşük faizle bile 10 senede 10 milyon olarak alıyorlar ayda 85K ödüyorsun. Kalan 15K ile geçinir artık o aileKrediler ne öyle 1m çekip 3m mu ne ödüyorsun 36ay için
Dedemle alakası yok. Hatta tam tersi hiçbir şey kalmadı onlardan maalesef. Babam ile ben yapıyoruz bişeyler.Demek senin deden ekmek yerine arsayı seçmiş helal olsun
Aile geçindirmek cidden zor.Benim tek basıma aylık yemek masrafım 4k bandında sanırım.4 5kişilik bir aile nasıl 20k ile geçincek onu anlayamıyorum.Kiradan bahsetmek bile istemıyorum3 milyon çekip bir ev alsan ev kredisine özel düşük faizle bile 10 senede 10 milyon olarak alıyorlar ayda 80K ödüyorsun. Kalan 20K ile geçinir artık o aile
Esprisi vardı onun o amaçla söyledim yanlış anlama emeğinize saygısızlık etmek istememDedemle alakası yok. Hatta tam tersi hiçbir şey kalmadı onlardan maalesef. Babam ile ben yapıyoruz bişeyler.