FORUMDA ATATÜRK RESMİ NEDEN KALDIRILDI?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Resim için de telif hakları vb. oluyor, kişinin unvanı ve derecesi önemli değil. Ben de isterim Atam'ın fotoğrafını görmeyi, eğer telifsiz bir fotoğraf bulunursa koyarlar zaten.
Ama bide şöyle düşün koskoca bu Vatanın kurucusu sende bu Vatanın milletisin sen onu yaşatmıyacaksın da kim yaşatacak. Kim çıkıp aa sen Atam'ın resmini kullandın al sana bombe diyecek 😄 (sadece fikir kesinlikle tartışma amaçlı değil ) saygılarımla

Atatürke küfür etmek istemiş olabilirler hemen şikayet edin.. arkadaşlar ne diyorsunuz ya

Ama bide şöyle düşün koskoca bu Vatanın kurucusu sende bu Vatanın milletisin sen onu yaşatmıyacaksın da kim yaşatacak. Kim çıkıp aa sen Atam'ın resmini kullandın al sana bombe diyecek 😄 (sadece fikir kesinlikle tartışma amaçlı değil ) saygılarımla
Olması gereken tabii ki de telif atmamak. Ancak maalesef her kişi Atatürkçü veya anlayışlı değil. Telif atayım da paralarını alayım, diyen insanlar dolu...

devir allahsız tospaların devri atarlar dostlar atarlar ona da telif atarlar ahlaksız teklifte bile bulunurlar durdugu saat başına 300 keserim 500 keserim derler

Olması gereken tabii ki de telif atmamak. Ancak maalesef her kişi Atatürkçü veya anlayışlı değil. Telif atayım da paralarını alayım, diyen insanlar dolu...
Valla onu bunu bilmem ben reklamlarımın arkaplanına koydum çıkıp gelsinler bana

Açıkçası bana boş duyar gibi geldi. Kimse kusura bakmasın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri