Hahacıoğulları
80+ Bronze
Allah'a şükür ateistim
Aslında bu tarz şeyler lisanın bulunmasıyla çelişiyor. çünkü bu kelimeyi insan buldu ve anlamıda yine bir insan yükledi.ben sana haşa üstad desem dinimden olurum. çünkü islama dolayısıyla tek hak dine inananlar Allah katında en üstündür.
Boş adamsın barış :dAteistlerin havalı olmak için ateist olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
çoğu müslümanın, müslüman doğduğu için müslüman olduğuna yemin edebilirim, kanıtlayabilirimAteistlerin havalı olmak için ateist olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
+1Boş adamsın barış :d
Tamam.Boş adamsın barış :d
Katılıyorum.çoğu müslümanın, müslüman doğduğu için müslüman olduğuna yemin edebilirim, kanıtlayabilirim
Aslında bu tarz şeyler lisanın bulunmasıyla çelişiyor. çünkü bu kelimeyi insan buldu ve anlamıda yine bir insan yükledi.
Beyninin içinde neler dönüyorarkadaşlar etkisi olmayacak gereksiz bir konu biliyorum ama müslüman birisi müslüman olmayan birisine üstad hoca reis benzeri şeyler derse dinden çıkıyor işin böyle bir boyutu da var
çoğu müslümanın, müslüman doğduğu için müslüman olduğuna yemin edebilirim, kanıtlayabilirim
ıııı şeyy bunun ne alakası varama bunu sen kendi kendine öğrenmedin, öğrenenmessin de. öyle bir şey olsaydı bebekler doğduğunda bütün dilleri bilirlerdi.