The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
en sevmediğim diğer biri de @stereohearts üzülmüş biraz daha üzülsün
rambo sen bittinen sevmediğim diğer biri de @stereohearts üzülmüş biraz daha üzülsün
En azından etiketleyenin var be hocam.Beni sadece joker kralım etiketlemiş üzücü
Olabilir agaO ölmedimi oğlum en son onu geçen yıl haziranda ayda temmuzda gördüm
Ben ugrasmiyorum hala cocukca devam ettiriyorsun. Ulan sevmiyorsan sevme ben sana cok bayilmiyorum surekli sevmedigini belirtmene gerek yok. Kimse senin kimi sevip kimi sevmedigini bilmek istemiyor ve merakda etmiyor. Sanki monako prenside gelmis ben sunlari vs sevmiyorum diyor cok uzudlum he.@7283627256 @Golf 4 R32 @_Zaur_ ve @java @Takahashi Ryosuke @feritmusaoz
Bunları sevmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özelden söyler misin o şahısı
Çok teşekkür ederim beni sevmediğiniz için❤❤❤
BaneBen sana aşığım
Korelileri sevenlerle konuşmak istemediğini söylemiştin bana.
Onu ben şakasına demiştim .Bane
Konuda sormuşlar bende cevap verdim bunun neyini anlayamıyorsun?Ben ugrasmiyorum hala cocukca devam ettiriyorsun. Ulan sevmiyorsan sevme ben sana cok bayilmiyorum surekli sevmedigini belirtmene gerek yok. Kimse senin kimi sevip kimi sevmedigini bilmek istemiyor ve merakda etmiyor. Sanki monako prenside gelmis ben sunlari vs sevmiyorum diyor cok uzudlum he.
Ayrıca korelilerden değil kpop müziği sevmiyorum ama bu dinleyene laf edeceğim anlamına gelmiyor.Bane