SnareEcho
80+ Silver
Hcm ne ara tanıştık ne ara gıcık verdim? her şey ne ara oldu?Sevdiğim kişi yok ama net gıcık olduğum @Kang-Ji Sae Yeong
Hcm ne ara tanıştık ne ara gıcık verdim? her şey ne ara oldu?Sevdiğim kişi yok ama net gıcık olduğum @Kang-Ji Sae Yeong
Severim onlarıda
Bayadır pek aktif değilim forumda girip bunu görmem çok mutlu etti. En sevdiğim @Aybars Han . nefret ettiğim de tamda Megan ve mutsuz bir adam. @Aybars Han sen bensinBir tane yapmam tabii ki imkansız. @Carl-S çok popüler kültür geliyor o yüzden benim için nötr.
Sevdiklerim @yukayauf (süperdir) @Gri Caner (fikirlerinden dolayı sevmiyorlar ben de çoğu zaman fikirlerinden nefret ederim ancak dili ve konuları çok iyi) @2mApoo (süperdi ) genel olarak bunlar.
sevmediklerim: @Megan son görülmesi 29 mayıs olan şahıs (anladınız) @mutsuz1adam buydu galiba önce sevip sevgili olmak mı sevgili olup sevmek mi diyen kız arkadaşı olsun diye kuduran asosyal ucubeydi
ilkkez bir en sevdiğiniz üye konusuna etiketleniyorum hocam çok teşekkürler bende sizi seviyorum@M-Q^GÖKTÜRK
buraya etiketlemek lazımdı
Rica ederim ne demek umarım daha çok bu tarz konulara etiketlenirisinizilkkez bir en sevdiğiniz üye konusuna etiketleniyorum hocam çok teşekkürler bende sizi seviyorum
İşte forumun tamamı burdadışında herkes bı aile. Biliyormusunz bn işsizimgencergaming