java
80+ Bronze
Amaan oda tek derdin olsun hocam beni gerçek hayatta seven yok.beni niye yazan yok 1000 civarı mesajlı insanları yazmışlar
Amaan oda tek derdin olsun hocam beni gerçek hayatta seven yok.beni niye yazan yok 1000 civarı mesajlı insanları yazmışlar
Yazma o zaman. Beni etiketlemeni istemiyorum. Rahatsız ediyorsun çünkü.Senin ismini etiketlemeden yazamam
Hocam bir kere yazmış rahatsız oluyorum demişsiniz daha fazla mesajlaşmanın uzamasına gerek yok.Yazma o zaman. Beni etiketlemeni istemiyorum. Rahatsız ediyorsun çünkü.
Demek ki forumun 4'te 1'i ponçik insanlarForumun 4'te 1'i vardır herhalde listede
Rahatsız oluyor okay. Bi daha etiket atmam konu kapansın yeter.Hocam bir kere yazmış rahatsız oluyorum demişsiniz daha fazla mesajlaşmanın uzamasına gerek yok.
@Kang-Ji Sae Yeong
Tamam KES!Yazma o zaman. Beni etiketlemeni istemiyorum. Rahatsız ediyorsun çünkü.
Hocam kötü bir şey dememiş hala kes deyip alıntılamışsın. Rahat bırak adamı :dRahatsız oluyor okay. Bi daha etiket atmam konu kapansın yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam KES!
Sf2 de sadece titan kaldı yenemedim gitiiHadi başlayalım
@Emmree @MematiBaş🚬
@Perfectshot06 @Kürşat Kütükçü
@Che_ @M.A.Y. @Windows 10 Aşığıyım
@Yavuz Sultan Selim @Ckribrahim
@Kaan ÇABUK @HacıSOFU
Listeye çok hızlı girenler ise
@$ilent
Düşmanları saymama gerek yok bilenler bilir
Sen anlayamazsın... Bu eski bir olayHocam kötü bir şey dememiş hala kes deyip alıntılamışsın. Rahat bırak adamı :d
Kan davanız dahi olsa gereksiz uzatmışsın. Bu bu konuyla ilgili son mesaj olsun daha fazla bir şey yazma. konu da sapmasın.Sen anlayamazsın... Bu eski bir olay
Ya kpop sevmiyorum engelledim diye bunları yaptı boşver. Kandavası yok ğağğeakejahhe. 12 yaşında işte..Kan davanız dahi olsa gereksiz uzatmışsın. Bu bu konuyla ilgili son mesaj olsun daha fazla bir şey yazma. konu da sapmasın.
Yazacaktımda nickini hatırlayamadımSf2 de sadece titan kaldı yenemedim gitii
Unuttun bizi kral...