Forumda Fen Liseli Var Mı?

Başarı okul tipi ile değilde yüzdelik dilimi ile belirlenirse daha iyi olur. Örnek olarak benim bölgemde %7 ile alan fen lisesi var ildeki en iyi lise %3,5 ile alıyor Fen lisesi ama örnek olarak @resitali Anadolu lisesinde ama okulu %1,3 ile alıyor kağıt üstünde fen lisesi daha iyi ama puanlamada anadolu lisesinin başarı puanı daha yüksek

Başarı okul tipi ile değilde yüzdelik dilimi ile belirlenirse daha iyi olur. Örnek olarak benim bölgemde %7 ile alan fen lisesi var ildeki en iyi lise %3,5 ile alıyor Fen lisesi ama örnek olarak @resitali Anadolu lisesinde ama okulu %1,3 ile alıyor kağıt üstünde fen lisesi daha iyi ama puanlamada anadolu lisesinin başarı puanı daha yüksek
Hocam al de okuyorum zaten.

Evet,mesela benim okulum ilimdeki en iyi okul ama okulun hemen yanındaki proje imam hatipten %lik olarak 1-2 fark fln var

Ben varım. Ama mezun olalı 6 sene oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

😎🤙
Boş konu görünce göz ardı edememe gibi bir huyum var.
Benim okulun yüzdeliği kaç la? Ben anlamıyorum bu yüzdelik işinden.

(%2 Dilim) Fen Liseliyim.(Kodlama Hatam var 2 tane ama olsun nasip...) Her gün 5 saat Canlı Ders bir şey anlamıyorum hocaların anlatışından 5 saat de üstüne etüt maskeli bir şekilde ve eve gelince 2 saat daha üstüne çalışıyorum... Sadece kendime kalan vakit gece 1-2 saat :(

Ben varım. Ama mezun olalı 6 sene oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim okulun yüzdeliği kaç la? Ben anlamıyorum bu yüzdelik işinden.
Çapa Fen %0.22, Cağaloğlu %0.26.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri