Ben de hatırlıyorum, ama o konu direkt silinmişti sanki.Bir arkadaş benim hakkımda konu açmıştı.
''Ben kandes22, bu yan çarım. Bu yan çarlarım ile kendi hesabıma reaksiyon kasıyordum. Beni banlayabilirsiniz'' yazıyordu açtığı konuda.
Ben de hatırlıyorum, ama o konu direkt silinmişti sanki.Bir arkadaş benim hakkımda konu açmıştı.
''Ben kandes22, bu yan çarım. Bu yan çarlarım ile kendi hesabıma reaksiyon kasıyordum. Beni banlayabilirsiniz'' yazıyordu açtığı konuda.
Abla sen niye eski defterleri açıyon?Benim sanırım bu konu:
Bedavadan sevap kazanma + günahları affettirme!
Beyler namazdan sonra 1 ayet-el kürsi okuyun etkisi çok büyükdonanimarsivi.com
Arada açıp gülerim.
move bitch mi diyordu senelerdir ow bitch diyor sanıyordum
ayıp ayıp o konuMastürbasyonun yararları ve zararları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mastürbasyonun yararları ve zararları
Mastürbasyonun Zararları Nelerdir? 1. Mastürbasyon erken boşalmaya neden olabiliyor. 2. Aşırı mastürbasyon hafızayı zayıflatır ve dikkat bozukluğuna, unutkanlığa neden olur. 3. Mastürbasyonda hayal edilen fanteziler kişinin gerçek hayatındaki ilişkisinde aynı olmadığında kişinin mutsuz...donanimarsivi.com
Neresi ayıp? Bilmediğim şeyleri öğrendim şahsen. Mastürbasyon kişisel bir ihtiyaç, ayıp değil bence.ayıp ayıp o konu
4k görüntülenme
308 mesaj aldı
o konuyu ben açtım zatenNeresi ayıp? Bilmediğim şeyleri öğrendim şahsen. Mastürbasyon kişisel bir ihtiyaç, ayıp değil bence.
Ok. Ben yanlış anladımo konuyu ben açtım zaten
birde saçma konu demesine ayıp dedimMastürbasyonun yararları ve zararları
Mastürbasyonun Zararları Nelerdir? 1. Mastürbasyon erken boşalmaya neden olabiliyor. 2. Aşırı mastürbasyon hafızayı zayıflatır ve dikkat bozukluğuna, unutkanlığa neden olur. 3. Mastürbasyonda hayal edilen fanteziler kişinin gerçek hayatındaki ilişkisinde aynı olmadığında kişinin mutsuz...donanimarsivi.com
Ok. Ben yanlış anladım
Kral adamsın. Senin sayende babamın anlatamadığı şeyleri duydum.
reis link atsanaBir arkadaş benim hakkımda konu açmıştı.
ve ciddi ciddi millet cevap veriyorduçocuk bilgisayara format atmıştı ismi ne olsun diye konu açmıştı